Od kada izlazi notam za kalibrazu
Za promenu cat, koliko se sećam vraćen je cat III ali ne nađoh notam.
Jeftinije nego sto mislis.Uvek se obradujem kad vidim rezultate i rast po broju putnika i rangiranje Beograda u odnosu na ostale aerodrome. Sad sam zbunjen zato što ti rezultati dolaze baš sa istog mesta kao i ove nagrade, od ACI. Da li to znači da je to rangiranje isto namešteno? Koliko para treba da se namesti da Tirana bude ispred Beograda ove godine?
Rast aerodroma je merljiva stvar. Sabereš koliko putnika je prevezeno u BEG i na drugim aerodromima i napraviš rang listu, isto i za procenat rasta. Tako da rezultati Beograda ne dolaze od ACI već od Vinci, nema ACI veze sa njimaUvek se obradujem kad vidim rezultate i rast po broju putnika i rangiranje Beograda u odnosu na ostale aerodrome. Sad sam zbunjen zato što ti rezultati dolaze baš sa istog mesta kao i ove nagrade, od ACI. Da li to znači da je to rangiranje isto namešteno? Koliko para treba da se namesti da Tirana bude ispred Beograda ove godine?
Evo još jedne PRljavštine pa može @Igor da se hvali malo, taj fazon nagrade
Pogledajte prilog 192293
Mozes u forbes 50 under 50 da izadjes ako dovoljno platis . Primeni ovu logiki za sve.Kakva ista logika, ako je Skytrax nepouzdan to ne znaci da su svi takvi. Znas li sta je логическое рассуждение?
Ko je platio reklamu da svi cuju za njega? ACI ima clanstvo 2109 aerodroma iz 191 zemlje. Sta ko ima da plati da cuju za njega kad svi znaju ko je i postoji decenijama? Napisao sam da ACI isto objavljuje rangiranje aerodroma, da li to znači da je to rangiranje isto namešteno? Koje indikacije imas za sve sto si napisao a da nije tvoja masta? Daj neki konkretan dokaz.
Kazes: Веорватно као једини учесник, јер је победио у ноинацији чистоће? Da si makar otisao na njihov sajt video bi desetine aerodroma u toj kategoriji. U Evropi je sest aerodroma dobilo priznanje u toj kategoriji, ocigledno nije jedini ucesnih niti pobednik kao sto pises.
Jat pise da kvalitet nije merljiv??? Kako nije merljivo pa za sve se vrse istrazivanja, od TV serija preko pegli do online foruma. Jasno su objasnili kako su anketirali putnike.
Kad BEG očisti toalete i najuri divlje taksiste onda možemo pričati o kvalitetu... Do tada neka sakupljaju nagrade koliko želeKakva ista logika, ako je Skytrax nepouzdan to ne znaci da su svi takvi. Znas li sta je логическое рассуждение?
Ko je platio reklamu da svi cuju za njega? ACI ima clanstvo 2109 aerodroma iz 191 zemlje. Sta ko ima da plati da cuju za njega kad svi znaju ko je i postoji decenijama? Napisao sam da ACI isto objavljuje rangiranje aerodroma, da li to znači da je to rangiranje isto namešteno? Koje indikacije imas za sve sto si napisao a da nije tvoja masta? Daj neki konkretan dokaz.
Kazes: Веорватно као једини учесник, јер је победио у ноинацији чистоће? Da si makar otisao na njihov sajt video bi desetine aerodroma u toj kategoriji. U Evropi je sest aerodroma dobilo priznanje u toj kategoriji, ocigledno nije jedini ucesnih niti pobednik kao sto pises.
Jat pise da kvalitet nije merljiv??? Kako nije merljivo pa za sve se vrse istrazivanja, od TV serija preko pegli do online foruma. Jasno su objasnili kako su anketirali putnike.