Luka, porediš godišnji promet sa dnevnom populacijom Srbije. Onda treba porediš sa godišnjom populacijom Srbije, tj 7mil x 365 dana, i dobićeš istinu da 98,8% ljudi svakodnevno trpi zbog nebitnih 0,2%.
Što se tiče brodova, vozova, kola... oni ne unište celo nebo šaranjem da izobliče Sunčevo zračenje ko mlazni avioni. Makneš se iz grada i vazduh je proziran. A kod aviona i ako se makneš iz grada opet ti nebo prljavo
I na kraju, ja sam poljoprivrednik. Mojim proizvodima treba full spektar sunčevih zraka. Kada mi avioni pobele nebo, ja trpim štetu jer mi određeni spekar ne stiže do bilja i to mi pravi štetu, snižava kvalitet prinosa, a i klimu mi menja jer belo nebo mi pravi efekat staklene bašte da se atmosfera ispod noću zdravo ne ohladi, pa mi veštačka temperatura isto utiče na biljke, troškove vode itd. E sad pitanje: šta mene zabole za interese putnika u avionu, ako njega zabole za moje interese i štetu koju mi pravi? Ja njemu ne pravim štetu. Što bi on završavao svoje poslove na štetu mojih? Ako ćemo budemo sebični, onda ćemo lepo svi da budemo sebični
98,8% ljudi nije dužno da trpi veštačko nebo i Sunce zbog 0,2%.