Схватили шта значи “добар шут”.Једна од најстаријих звездиних навијачких група је била "Brigate ultras",
не знам да ли још постоји и да ли има везе са том фирмом.
Ко држи ове Бригате? Јесу ли и то навијачи, не добих досад потврду?
U pocetku im je grb predstavljao navijace na stadionu sa zastavama. Koliko je Dejan M. licno povezan s njima ne znam ali veze postoje. A on je inace skolski drug sa S. Malim pa je uz pokoc njega uzeo dosta posla po gradu.Ко држи ове Бригате? Јесу ли и то навијачи, не добих досад потврду?
Због чега нико, у том смислу полиција или аеродром не изађу на ходник и говоре у овај ред српски овде без визе а овде са визом?!
Не би било тог хаоса. А још полиција да разврста да српски пасоши буду груписани а не све измешано...
Zar nosač podataka u pasošu ne bi trebalo da je kompatbilan po formatu sa EU. Ne znam šta bi trebalo posebno da se "šteluje". Možda samo utoliko da propušta samo ukoliko je očitani podatak zemlje Srbija i to je to. Ali bi to realno mogli da koriste verovatno i svi iz EU.Taj automat je bio poklon jedne nemačke firme, koji je "jednokratno" nasetovan na drugu generaciju srpskih biometrijskih pasoša.
...
Ovo je trenutno mnogo bitnije od automatske pasoske kontrole. Morali bi da postave ovo na novom delu terminala.Nadam se da ce biti kapije za proveru bording karte pre pasoske umesto da ljudi cuce i gledaju karte na pocetku reda.
Mislio sam na konkretne poteze koji bi bili preduzeti na aerodromu kako bi se taj zakon primenjivao…Применом закона и одредби које регулишу рад таксиста, ваљда.