Šta je novo?

Aerodrom Nikola Tesla - (Avijacija)

...što je zaista sramotno...
Postoje tenzije izmedju Kine i Indije ..... te u odnosu na našu blisku sadašnju saradnju koja nas opredeljuje ....razumljivo je...

Na poslovni svet to i ne utiče mnogo ... jer njihovo zadržavanje u Bgdu je kratko
a na samom Teslinom aerodromu
mogu da dobiju na gran. prel. i takozvanu ,,turističku propusnicu,, te posedovanje same vize nije presudno
:sesir:

ми смо поприлично одбијали Индијце за визу, чак и са позивним писмима и резервисаним смештајем и авионском картом

Večeras se vraćaju ovi pijani navijači Liverpula, samo da ne demoliraju tranzitni prostor i da uđu normalno u avione...

Sad ce opet da ide psiho da kleci i moli da se otvori neka druga linija :D

ima li ikakvih vesti o novom kontrolnom tornju?

pocetak radova najavljen je do kraja ove godine...

...
I tako...
Jos uvek se 'pregovara' o tajnim aneksima ugovora.
A narod ko nadrogiran, vec zaboravio celu pricu.
Posle ce nam djavo biti kriv, al to je postalo vec uobicajeno

Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk

Vrv se ceka Makron 5. Dec da zvanicno potpisu i obave ceremoniju. Ono sto znam da Vinci vec uveliko radi projekte i planove za aeodrom.

Hajde kad već nešto znaš, podeli svoje saznanje i ostalima na forumu ;-)

Pa ono sto sam i rekao. Dobio sam informacije iz Vincija da rade na planovima i projektu. Detalje ne znam. Verovatno ce ih objaviti prilikom svecanog potpisivanja.

To i sam znam, ali me čikaju detalji, našta li će to sve ličiti hoće li biti stvarno nekog pomaka ili će se svesti na čist šminkeraj.
Dakle čekamo Makrona ;-)

Milance,ako zaista imas informacije iz Vincija, sta ce biti sa zaposlenima preko omladinskih zadruga i PP ugovora? :D Posto nas drze u tunelu i predstavu nemamo, sem da ce se najverovoatnije nastaviti po starom. I da, verovatno se ceka Makron,a koncesija bi trebalo da pocne 22.12.

Lowcost?
Inače, ne vidim koji bi im interes bio, kad AF i AS od marta imaju 21 let nedeljno.

Vrh