Video ih juce, Koreance mislim, stajali ispred baze vozila za opslugu aviona, ako danas svrate kod nas u robno, bice veselo (imamo najavu za neki haos, humanitarna pomoc, tako nesto).
A ostala mi u glavi slika od proletos, kad su dolazili Kinezi, i svratili ljudi kod nas u robno, a inace onaj magacin izgleda ko iz horor filmova, ili kao neko zdanje u Staljingradu...i imali mi rupu u zidu, otpalo nekoliko cigala, sluzilo da macke ulaze izlaze, posto gradjevinci nisu imali `vremena, sredstava` ili boga pitaj cega vec da dodju to da zakrpe. I jedan Kinez prilazi,gleda, pa izvlaci jednu ciglu koja samo stoji, vrti je u ruci, zagleda, pa je onda pazljivo vratio nazad...a face ovih nasih `velicina`, to vam ne mogu opisati, da li zbog strepnje da ce ceo zid pasti ili neceg drugog, ne znam tacno.
I sad mi pricamo o nekoj nasoj pregovarackoj poziciji. Dotucice nas (posto nas je vec ubio) taj nas stav da smo mi bolji,veci, lepsi i kako cemo sad mi nekog da predjemo. A treba samo da neko dodje, provede 10 minuta gledajuci i sve, ali apsolutno sve cemu biti jasno.
PS
Rupa je zakrpljena krajem leta, na veliku zalost macaka, koje sad moraju na glavna vrata da ulaze.
PPS da ne bude da samo mracim, grbavi nam opet bio u gostima
jumbo 2 by
https://www.flickr.com/photos/115858209@N03/