Ne volem ih baš ...(više volim JAT) al šta drugo mogu da poklone ?...Air Serbia se bas nije nesto pretrgla...
boca-ica":1bvwmxe7 je napisao(la):Ne volem ih baš ...(više volim JAT) al šta drugo mogu da poklone ?...Air Serbia se bas nije nesto pretrgla...
Elisu ?
Lično bi mi prijala na poklon jedna stevka do 45 g :lol:
Beograd -- Preliminarna odluka o najboljim ponudama za koncesiju za beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" biće doneta do 25. decembra, kaže premijerka Ana Brnabić.
Brnabićeva je kazala da očekuje da svih pet kvalifikovanih ponuđača preda obavezujuću ponudu do isteka roka danas u 15.30.
Brnabićeva je na Aerodromu "Nikola Tesla" prilikom dočeka petomilionitog putnika kazala da će pri odabiru najbolje ponude za koncesiju biti presudno kolika je ponuđena koncesiona naknada, "ali i mnogi drugi aspekti".
Ona nije želela da govori koliko su kompanije ponudile, ali je istakla da niko nije očekivao da će ponude biti toliko dobre. ...
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=498956#p498956:1ujcd23w je napisao(la):loyola » 07 Dec 2017 07:48 pm[/url]":1ujcd23w]Dobija rukovanje sa vodjom Air Serbia se bas nije nesto pretrgla, poklonili povratnu kartu da l za 2 miliona putnika, ne znam tacnu brojku.
...ali sam gest je bitan, a ne vrednost poklona .To je nesto sto se uci u ranom detinjstvu....
Brnabić garantuje: Ugovor i aneksi za koncesiju „Tesle“ biće javni
Kako je nakon koncesije za vazdušnu luku Zagreb, o čemu je naš redovni kolumnista Alen Šćuric nedavno pisao, bilo poteškoća i problema pre svega za Vladu Hrvatske, postavljeno je i pitanje da li će za razliku od tog koncesionog Ugovora, Ugovor za „Nikolu Teslu“ biti javan:
– Mogu da garantujem da će koncesioni Ugovor biti u potpunosti javan. Na kraju, to će garantovati i učešće međunarodnih finansijskih institucija, ali i jačina samih konzorcijuma koji se prijavljuju. Takođe, i aneksi će biti javni.
https://tangosix.rs/2017/08/12/brnabic- ... ice-javni/
boca-ica":34xj47yw je napisao(la):...ali sam gest je bitan, a ne vrednost poklona .To je nesto sto se uci u ranom detinjstvu....
Uf sto bi voleo avio karte da placam gestovima
- Dobar dan jednu kartu....
- Pet gestova
- Al moze dva dobre volje , dva ljubaznosti i dva ne dopadanja ?
- Ne , nemamo sitno do vam vratimo... mora tacan broj
- Pa dobro onda moracu da vam dam jedno pleženje .....
:lool: :lool:
laki72":1brf55i5 je napisao(la):boca-ica":1brf55i5 je napisao(la):...ali sam gest je bitan, a ne vrednost poklona .To je nesto sto se uci u ranom detinjstvu....
Uf sto bi voleo avio karte da placam gestovima
- Dobar dan jednu kartu....
- Pet gestova
- Al moze dva dobre volje , dva ljubaznosti i dva ne dopadanja ?
- Ne , nemamo sitno do vam vratimo... mora tacan broj
- Pa dobro onda moracu da vam dam jedno pleženje .....
:lool: :lool:
Rekao bih da ti poredjenje nije uspelo, al ajd ovako:
Dal si u lokalnoj pekari dobio poklon kada si kupio hiljaditu veknu hleba?
Mozda su na NT trebali da naprave jednu zurku sa sve striptizetama za sve putnike koji su tog dana leteli (ipak su svi zajedno bili u "uzem izboru) a 5 milioniti putnik da dobije bonus, noc sa jednom starletom.
Naravno sve da bude propracenk budnim okom kamere, i da se prenosi na IP strimu...
Sent from my LG-D320 using Tapatalk