Šta je novo?

Aerodrom Nikola Tesla - (Avijacija)

Šta se dešava sa onim nelegalnim gradilištem u sred zgrade gde su probili ploču? Stoji traka kao da taj deo zgrade nije u sklopu ostatka i ne utiče na strukturu i bezbednosne zone.

U disfunkcionalnoj državi ništa ne može da se reši, pa ni miki-maus investitor koji je imao genijalnu ideju da razbija pod aerodroma.

Да ли ико зна ради ли се ишта са музејем ваздухопловства?

Da, pre dva dana je neki momak radio nešto na krovu Karavele, a na avionu koji mislim da je Convair radi se farbanje trupa
Хвала за информације. Мислио сам да Convair није превучен са гробља Јат технике у круг музеја.

Хвала за информације. Мислио сам да Convair није превучен са гробља Јат технике у круг музеја.

U pravu si, mislim da Convair nikad nije prevučen.
Pre 7-8 godina je prevučen C47 i Lisunov.
Ovaj prvi je bio YU-ABI, a Lisunov je 70** ako se dobro sećam.

Najverovatnije sam video farbanje Iljušina IL14

Ако је пропелерац, онда је сигурно он. Да ли су дирали ишта иза жице?

Cela ova obnova pokazuje samo jedno, da su francuzi šabanska nacija. Zao mi je i zbog aerodroma i metroa i rafala, iako sam veoma proevropski raspolozen sa njima nikakav posao ne bih radio.
То је спорна изјава, али ако се преформулише, могла би да звучи исравније:
Французи се понашају шабански са свима које сматрају шабанима. Да смо ми са кичмом, не би нас драли ко јазавце. И што је најважније, ми имамо одлично искуство са њима још из првог светског рата. Али не. Идемо по стопама предака. Лоше научена лекција из историје ће се понављати дотле - док се не научи.

Francuzi predstavljaju Evropu, njihov predsednik se rado slika kao glavni medju jednakima, valjda je ovo bila prilika da se pokaze kako Evropa moze da ima pozitivan uticaj na jednu zemlju, ali ne oni su pokazali Francusku 19 veka. Sramota. I aerodrom i metro kao i avione smo trebali sve od Kineza da uzmemo.

Poslednja izmena:

Aerodrom ćuti, a Er Srbija se izvinjava. Neobavešteni onda pomisle kako je ovo krivica Er Srbije.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Rendgeni nisu vlasništvo ni odgovornost Er Srbije već valjda aerodroma. Koliko je Aerodrom ažuran vidite po tome da nema izjava o tome kako napreduju i kada će biti završeni svi ovi beskonačni Radovi U Toku.

Osim toga, normalni aerodromi objavljuju redovno na mrežama informacije kad su u pitanju problemi. Poslednji tvit koji je objavljen na zvaničnom X računu Aerodroma Nikola Tesla @aeronikolatesla je objavljen pre nekih 6 meseci! Sve vam je jasno kad nisu poslali poruku za koju treba 30 sekundi.

Može biti da su napustili X, s obzirom da sve više firmi napušta tu platformu.

Vrh