[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=642582#p642582:3mk9nqam je napisao(la):
sev » Pet Jul 26, 2019 10:02 am[/url]":3mk9nqam]Koga misliš da mirišem, Živkovića? Da ili ne je u ovoj stvari nebitno (iako si me stvarno, ali stvarno nasmejao
, jer ne treba da pričaš "ad hominem", već da polemišeš sa onim što pišem, ako bi da budeš ozbiljan sagovornik.
Ono zašto sam reagovao je rečenica oko "iste bratije", koja se nije čak ni odnosila na političare (a nije tačna ni za političare!), a to zaslužuje da se svaki put, iznova i iznova kaže da nije tako. Jer nije tako. I nema veze sa tobom lično.
Pošto stvar nije ključno vezana za temu, na ovom mestu prestajem, da ne zagadimo istu više no što smo je već zagadili. Živ bio!
Imate li obraz kad kažete da je ranije, mislim na period od 2000 do Sns-a bilo ista bolje?
Na stranu lopovski interesi svih, pa da malo mozga uključiš video bi da politicka nestabilnost i kojekakve manjinske vlade, premijeri tipa Živković, Cvetković, Koštunica, obicni klovnovi vodili drzavu.
Sps podrzava vladu, a ne ucestvuje u njoj.
G17+ uvek oko 7% birača, ljudi uništili sve sto su dotakli. Partijsko zaposljavanje od njih naucio Predsednik nam
Pa imamo grb države koji nije u saglasnosti s ustavom, ali su se tako Dos-ovci dogovorili. Mislim o cemu pričamo?
Moze li neko da pomene ova imena a da se ne prekrsti.
Odsustvo ideje u bilo čemu, tavorenje u svim sferama.
Samo pravosuđu naneli nepopravljivu štetu.
Ne da nisu ista bratija, ne ponovili se više.
Najbolje je sto se sigurno nece ponoviti, ali guše uz agresivnost rezima, svako novo lice koje bi povuklo masu.
Koliko je interesnih grupa tu bilo za namiriti, ovi su mala deca.
Na kraju, narod je zaboravan, ali treba s vremena na vreme podsetiti kako nam je dobro bilo ranije, a ne, radi to Vučić prečesto. :lol:
Zbog toga sto nam je toliko dobro bilo, imamo ovo sada.