Jedini nacionalni avio-let Niš-Beograd, brzo i za male pare: „Ćuti, završava mi rabotu“
Let od Niša do Beograda traje oko 40 minuta. Nema gužve, a aerodromska procedura je jednostavnija nego kad se leti u inostranstvo. Bizarno je što karta košta maltene kao autobuska kartaOd Niša do Beograda može se putovati za četrdeset minuta i po ceni karte od 2.000 dinara u jednom smeru, koliko...www.flynaissus.com
Po meni, trebalo bi raditi na promociji ove linije, koja bi mogla da pokupi putnike iz Beograda/Niša kao feeder za dalja putovanja na željene destinatije koje jedan od aerodroma ne pokriva.
Primera radi, ako bi se uveo let Ryanair-a Niš-Dublin, bio bih čest korisnik ovog leta.
Meni ova linija ima smisla. I potencijalno bi oba aerodroma mogli imati ogroman benefit od iste.
То је више од петсто летова годишње, тј. скоро два дневно. За аеродром са пола милиона путника годишње и мање од десет летова дневно, то је велико и озбиљно, и управо оно чиме руководство аеродрома треба да се бави.Kapacitet od 100.000 sedišta godišnje je smešan!
Nije godišnje - piše u tekstu "tokom letnje sezone". To nikako nije malo, a ove argumentacije "potrošili na putovanje u Irsku" da se manemo, jer, njome je i Vučić utvrdio vlast (smanjenje dnevnica za službena putovanja na 5 evra je bio jedan od prvih poteza njegovog režima). To nam više za ovog života ne treba.Kapacitet od 100.000 sedišta godišnje je smešan! Pritom su potrošili bespotreban novac na službeno putovanje do Irske za nešto što može i video pozivom i mejlom da se završi...