Šta je novo?

Ada Huja

За почетак нек изместе оне шљункаре низводно од Панчевца и нек среде приобални појас ту до моста. Остатак Хује и бивше депоније је превелика заврзлама - индустрија, складишта, сервиси, дивље насеље, дивље депоније, ко зна какви имовинско-правни односи...

,, ... За почетак нек изместе оне шљункаре низводно од Панчевца... ,,
Misliš na one šljunkare kos žel. stanice Pančevac za koje su mnogi čak i zlatokosa Zorana ,,izlaskom na teren,, obecavala na TVu , da ce da se izmeste i prostor uredi.... ?

Nema ništa od toga,
lajavi krelci se samo smenjuju a šljunkare ostaju,
jer nema ni jednog stambenog ili poslovnog objekta kome bi iste smetale pa makar i samo u vizuri...

Poslednja izmena:
Мислим да је шљункара Београд пута, баш на самој обали низводно од моста. Узводно има нека сепарација и чини ми се асфалтна база али неког приватног грађевинског предузећа.

Juče i danas veoma intenzivan smrad nafte ili nekih naftenih derivata na adi huji. Prekinuo sam šetnju štipalo je za oči

Neki radovi su vec danima na Huji, bageri ravnjaju zemljiste i raspitam se u lokalima pored, kazu da se pravi neki magacin za kineze...
Ima li neko jos kakvih informacija?
Da to nije ovo: https://biznis.kurir.rs/novcanik/44...nosti-trgovine-preko-ove-popularne-aplikacije

Toliko o zelenoj povrsini i parku....
prošao sam biciklom pre neki dan. Povadili su svo drveće, žbunje i izravnali bagerima. Ispod se pojavila plastika, ostatak valjda stare deponije. Ja sam se nadao nekoj sportskoj ili rekreativnoj sadržini, ali pre će biti magacin kao što si i rekao. To da mi se ovi radovi ne dopadaju ne moram posebno da naglašavam, bila je to jedna nesređena ali ipak zelena površina.

Prave kamp za Kineze koji če raditi na tunelu "Ekonomski fakultet - Cvijićeva".

1000019717.jpg

Nisam znao da je rukavac bio ovoliki ranije. Znam da su dobar deo zatrpali, ali baš da je toliko zatrpano.

Ovo mu dođe maltene negde u poziciji između Diljske i Stevana Hristića.

Prekoputa BiGa na Ada Huji izgleda prave kamp za kineze koji ce da rade na tunelu

Na adi huji niču splavovi. Za sada 3, kažu ribolovci biće još

Vrh