Pa bilo bi suludo da na Adu guraju zgrade, pored onolikog prostora sve do Pancevackog Mosta.Ne, trenutni je taj prvi gde su planirali da grade. Na sreću su shvatili da Ada huja treba da bude Park šuma kao Ada Ciganlija za istočni deo Beograda.
Kako za koga i za koji kraj. Kod mene recimo potpuno obrnuto.Ovog puta pohvale. Prvi PGR za vreme ove iste vlasti je bila ozbiljna greška, ali ovaj novi je ozbiljno unapređenje.
Nažalost, to je potpuno "normalna" situacija. Krajnje je iznimno da nešto učine kako treba, a posebno da isprave grešku.Kako za koga i za koji kraj. Kod mene recimo potpuno obrnuto.
Ada Huja
Пошто приватници неће да се баве санирањем тог простора, мораће град. Алтернатива томе је да оставимо стање какво јесте што мислим да је недопустиво.Realno, to jeste dobar prostor za zoo vrt, ali...
Mislim da je veći problem te lokacije njena zagađenost. To je godinama/decenijama bila deponija, a rukavac kod Mirijevskog potoka je u stanju da ako neko umoči prst, može da očekuje brzu ali bolnu smrt.
Mislim da je i prilikom pravljenja Supernatural parka sađeno ono drveće koje može da raste na tako zagađenom zemljištu.
I kada,jednog dana,prostor Ade Huje sredstvima grada bude ociscen,pojavice se neki privatni investitor,koji ce aktiviranjem predhodnog GUPa,oduvati nase snove.Пошто приватници неће да се баве санирањем тог простора, мораће град. Алтернатива томе је да оставимо стање какво јесте што мислим да је недопустиво.