Šta je novo?

ADA CIGANLIJA - Beogradsko more

Pa cela konverzavija je počela od toga da sam rekao da nas puštaju da pocrkamo osim ako ne ispunjavamo kriterijume koje su izmislili.

Gde to običan čovek može da vidi šta sme, a šta ne sme, random lik došao iz Čačka ili Amsterdama?

Nek se upetlja u travuljine, ko ga šiša?

Ada deluje pitomo i niko nigde ne stiče utisak da se nešto sme ili ne sme.

Nek voze par glisera gore dole ako ne mogu milion spasilaca na svaka dva metra.

Pa jbt, pola studenata DIF- bi mogli da budu spasioci. U sezoni nema predavanja, a ima ih dovoljno da mogu da se organizuju i po kraćim smenama.
Verovatno po starom srpskom običaju neće da ih plate adekvatno. Onda posle kukaju po medijima "NeMa DoVoLjNo LjUdi, NiKo NeĆe Da RaDi, MoRaMo d' UvEzEmO PaKiJe i InDuSe".

Očekujem i po medijima tekstove u stilu "Posao iz snova, a nema ko da radi! Srbiji fali spasioca na plaži! Nadležni primorani da potraže alternativna rešenja! Vlasnik agencije tvrdi "nudim programerske plate i direktorske uslove rada, a niko iz Srbije neće da se javi da radi!"

Zašto sklanjaju bove? Jedan dan je ima, drugi dan je nema više.

Na nudističkoj nema ni bova ni spasilaca, ne znam jel to znači da tamo ne sme u vodu a sme samo na plažu...

Nervira me što je tuš van nudističke i onda moraš u šorc da bi išao pod hlorisanu vodu... Samo 20 metara... To je trebalo nekako osmisliti da je tuš na nudističkoj...

Juče se jedan par j.... u plićaku na nudističkoj oko 17h. Meni nije smetalo naprotiv, cenio sam što su normalni.

Zato su vas i ogradili tamo. K'o ćacilend 😁

who-does.gif

Zašto bih vam prilazio. 🙂

Ja obično idem kad nema gotovo nikog, ovo je prvi put ove godine da sam otišao kasno popodne... kad ono hetereseksualci razuzdani...

Razmišljao sam o tome šta bi bilo da su se dva momka seksala u plićaku, kakvi bi onda išli komentari posmatrača, i da li bi se samo na komentarima završilo, a šta ako bi se jedna osoba samozadovoljavala.

Videlo se po momku da je nekako bio srećan što im je to prošlo i što se dogodila neka avantura.

Sa žice ste prešli na zidove. 🙂

Meni bilo drago zbog momka. Retko se sreće iskrena sreća na licima momaka danas. Svi su nešto namršteni, namučeni i u nekom gardu kao da bi da se potuku.. a ovde se baš video zdrav nalet serotonina.

Poslednja izmena:
Jel to bilo juče, kao u subotu? Pošto je Ada svejedno subotom jedan opšti ćacilend i stecište svega najgoreg, pa mu ti i dođu kao male bebe u odnosu na šta sve ima tamo i to mislim šta sve ima generalno, ne samo po pitanju seksa.

Normalan čovek čeka ponedeljak. Već to u petak kreće.

Zanimljiva je ta potreba našeg čoveka da kao vikendom ide negde.

Jer na Adi nije odnos nedelja vs ponedeljak onoliki koliki je odnos između zaposlenih i nezaposlenih.

Na primer imaš hiljadu ljudi, 600 ih radi od ponedeljka do petka i ima striktno radno vreme, 250 ih ima fleksibilno radno vreme i 150 je nezaposlenih.

Nije kao da će u ponedeljak doći ovih 400, a nedelju svih 1000. Jok, u ponedeljak će ih biti 7, a u nedelju 950 😁

Tako da, to što radite vikendom, mene ne dotiča 😁 Klimica, cigarica, pivce i basket na tv-u :cool:

Fascinantno mi je i oni mafijaši što se stalno rokaju vikendom. Kao da nešto rade od ponedeljka do petka, imaju striktno radno vreme, pa čekaju subotu uveče da upucaju jedan drugog 😁

To je bilo u petak oko 17h. Ja inače idem radnim danima da izbegnem radne ljude, porodice, dečurliju i... hetoroseksualne egzibicije... po svemu sudeći

Tako da ne svrsravaj me u ćacilend vikendaše... 😆 ja sam vikendom ograđen video si gde sam 😄 klima mi ne treba, jer su zidovi stana debeli a umesto piva pijem kafu i raduckam pomalo... sve u svemu milina...

Vrh