Šta je novo?

ADA CIGANLIJA - Beogradsko more

Pa cela konverzavija je počela od toga da sam rekao da nas puštaju da pocrkamo osim ako ne ispunjavamo kriterijume koje su izmislili.

Gde to običan čovek može da vidi šta sme, a šta ne sme, random lik došao iz Čačka ili Amsterdama?

Nek se upetlja u travuljine, ko ga šiša?

Ada deluje pitomo i niko nigde ne stiče utisak da se nešto sme ili ne sme.

Nek voze par glisera gore dole ako ne mogu milion spasilaca na svaka dva metra.

Pa jbt, pola studenata DIF- bi mogli da budu spasioci. U sezoni nema predavanja, a ima ih dovoljno da mogu da se organizuju i po kraćim smenama.
Verovatno po starom srpskom običaju neće da ih plate adekvatno. Onda posle kukaju po medijima "NeMa DoVoLjNo LjUdi, NiKo NeĆe Da RaDi, MoRaMo d' UvEzEmO PaKiJe i InDuSe".

Očekujem i po medijima tekstove u stilu "Posao iz snova, a nema ko da radi! Srbiji fali spasioca na plaži! Nadležni primorani da potraže alternativna rešenja! Vlasnik agencije tvrdi "nudim programerske plate i direktorske uslove rada, a niko iz Srbije neće da se javi da radi!"

Zašto sklanjaju bove? Jedan dan je ima, drugi dan je nema više.

Na nudističkoj nema ni bova ni spasilaca, ne znam jel to znači da tamo ne sme u vodu a sme samo na plažu...

Nervira me što je tuš van nudističke i onda moraš u šorc da bi išao pod hlorisanu vodu... Samo 20 metara... To je trebalo nekako osmisliti da je tuš na nudističkoj...

Vrh