Aladin » Thu Jan 14, 2016 6:53 pm[/url]":2uw6w143]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=366853#p366853:2uw6w143 je napisao(la):
nebitan » 14 Jan 2016 03:47 pm[/url]":2uw6w143]
[url=/forum/viewtopic.php?p=366848#p366848 je napisao(la):
direktor » Thu Jan 14, 2016 4:36 pm[/url]":2uw6w143]Moze da se iskljuci meni se komsija iskljucio upravo nacin na koji je razvedeno grijanje u a bloku to omogucava
Meni je zvaničan investor (A Blok) potvrdio da oni to ne mogu da urade, a u Toplanama su mi takođe potvrdili da pojedinačna isključenja ne daju nigde u stambenim zgradama - kolektivno stanovanje kako god da je instalacija izvedena.
Ne mogu da te iskljuce sa grejanja pre dobijanja upotrebne dozvole, jer bi to za njih bio papiroloski problem, jer bi morali da prepravljaju papire da taj stan nece imati centralo grejanje, ali ti mozes bez ikakve veze i problema podneti zahtev u toplani, posle useljenja i odobrice ti, pogotovu sto je ovo sistem jednocevnog grejanja. Ja sam se raspitivao u toplani i rekli su mi da podnesem zahtev i da nije problem da mi iskljuce. Nisam u A bloku, ali imam isti sistem grejanja. Mislim da je taksa oko 10.000 din za iskljucenje. Veci je problem kroz dvocevnog grejanja koje ide kroz vertikale, jer tu ces svako dobijati grejanje preko vertikala, koje neces da placas.