milos.tro
Professional
- Učlanjen(a)
- 24.12.2013.
- Pohvaljen
- 21.858
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=407871#p407871:22kq75mn je napisao(la):Jakovljevic » Tue Sep 27, 2016 11:57 pm[/url]":22kq75mn]U nedelju ujutru u 7 sam se vracao kuci sa aerodroma i gradiliste je bilo prepuno radnika i kranovi su plesali sve u 16
A blok postavlja standarde u brzini gradnje
Kako izaći iz garaže, a ne poginuti??!! Mislim da se nešto mora podhitno preduzeti tj jednostavno zabraniti parkiranje u neposrednoj blizini izlaza iz garaže jer je preglednost nula!! Pre nego što se desi ozbiljana nesreća...
Mislim da je nažalost ovo pravi način da se bori protiv ovakvog načina parkiranja. Postavljanje ograda ili neke vrste žardinjera nije rešenje naročito ako se postave preblizu izlaza/ulaza u garažu kao sada(vidi slike). Time se na neki način šalje pogrešna poruka onima koji se parkiraju na ulici: "slobodno" vam je parkiranje do ograde/barijere. Sutra ujutru ću da svratim do City Facility-a jer mislim da ima mesta za njihovu reakciju...direktor":13d7713s je napisao(la):A da zovnete pauka da se malo navadi da svraca brzo ce se odviknuti