Belvilenjak
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 30.07.2010.
- Pohvaljen
- 165
Bez namere da bilo koga uvredim, meni deluje to preterano insistiranje na ćirilici malo prepotentno. Nekako ide ruku pod ruku sa onim iščašenim akcentovanjem koje propagiraju na TV-u. Postalo je toliko rogobatno, da me odbija... A što ne bi bila oba pisma naša? Nije slučajno što se u prvom razredu ili ranije, predaju oba... Takođe, šta da rade stranci sa natpisima na ćirilici? Svima po jedan rečnik i gramatika?
Što se prve faze tiče, obišao sam malo oko A Bloka, i dosta dobro izgleda. Za nijansu iznad očekivanog. Sada mogu da zaključim da su objavljeni renderi u stvari bili konačno stanje koje je i izvedeno. Pošto su bili dosta traljavo urađeni, delovalo je da su samo preliminarni. Jedva čekam treću fazu...
Što se prve faze tiče, obišao sam malo oko A Bloka, i dosta dobro izgleda. Za nijansu iznad očekivanog. Sada mogu da zaključim da su objavljeni renderi u stvari bili konačno stanje koje je i izvedeno. Pošto su bili dosta traljavo urađeni, delovalo je da su samo preliminarni. Jedva čekam treću fazu...