Filip 01
Advanced
- Učlanjen(a)
- 27.02.2023.
- Pohvaljen
- 5.672
Lidl pamučne obične majice su ok. Samo nemam neku naviku kod njih da kupujem. Ove majice mi je neko kupio, pa su mi ok bile pa onda uzmem jer znam veličinu i koje su to majice. Uglavnom te obične majice dobija na poklone iz inostranstva, nemam nameru da ih kupujem.А за спорт такође користим Лидл, Котон и Х&М, где може да се нађе за 600 динара, нешто што у Најку кошта 6,000. Има доста ђубрета, али може да се пробере. Једино патике морају бити брендиране и скупе.
Imao sam i ja jedne super su bile i neke police, retko koje mi stoje naočare pa mi je uzak izbor i kada ga pronadjem samo iste kupujem. Jedne za svuda(te brzo izgrebem i uništim), dok su druge u kolima(one su očuvane).Naocare za sunce armani, i to su najbolje naocare koje sam ikada nosio, odlicno stoje a super lagane (bar model koji sam uzeo).
Imam sat armanijev od keramike, najlaganiji i najprijatniji koji ide uz sve, već ga imam 6-7god
Od dugih rukava 2 vrste boje istog dzempera po 2-3komada od svake boje.Ono gde mi markirano najvise vredi su cipele i dugi rukavi. Volim taj "old money look" sa sto manje boja i bez logoa.
Kupio preko instagrama prvi put od nekog šanera boss na raskopčavanje koje se jedva vidi, znak se skoro ne vidi, ekstra kvalitet.
Sada se izgleda time više ne bavi pa tako slično moram da nadjem negde ali do sada je bezuspešna potraga bila. Ali leto je ima vremena do zime. Nekad nosim i samo polo majicu i jaknu bez dzempera.