Ali točeno stvarno nije zločin protiv čovečnosti, ono - 6,5/10.Значи Гамбринус, значи Козел, значи Бадвајзер.
Знам да сам ја започео ово, па је ред и да скренем тамо где треба. Пустите 'талијане да праве еспреса и наполитане, али пиво дајте Чесима.
Na 38 ne bi izašao napolju ali znam da tebi ne smetaju vrućine Noki.Na pamet mi ne bi palo da na kraju juna kupujem nešto što bi me dodatno zatvorilo u kući uz ekran... Oko NG da, retro gaming, zvuči zanimljivo
Sad razmišljam mozda wi fi projektor na baterije da mogu da gledam filmove napolju... Što se tehnike tiče, samo to trenutno gledam
Tebe će na dan odluke juriti po ulicama jer će misliti da si ćaciEvo recimo ovaj šorc je koštao 700 dinara na pancevackom buvljaku. Nije original, al kao da jestezašto bih bacao 3500 na šorc, nema smisla...
Znam da se vidi da nije al ja gledam samo da mi je taman da mi se boja sviđa i lepo uklapa uz majice.. koje su isto obične nefirmirane i to je to...
Ovo ide lepo uz crnu majicu ili belu polo majicu... Nesto najjeftinije recimo newyorker
Skup ili jeftin, izlizaće se brzo, posvetleti na suncu, nema potrebe bacati pare na to.. isto i za majice...
Pogledajte prilog 241940
Нажалост, пробао сам точени сморети, јер пица и пиво... То је толико узело маха, да сам одлучио да претим конобарима да ћу писати негативан рејтинг само због избора пива. Неко мора да им каже.Ali točeno stvarno nije zločin protiv čovečnosti, ono - 6,5/10.
Jesi probao?
Recimo Tuborg u limenci, to je za streljanje onoga ko to pušta u prodaju.
Na 38 ne bi izašao napolju ali znam da tebi ne smetaju vrućine Noki.
Nisam pomenuo retro gejming u kontekstu leta koji dolazi već kao neka moda koja je započela par godina unazad.
Tebe će na dan odluke juriti po ulicama jer će misliti da si ćaci![]()
Bas samm ih danas video dosta na Temuu kad sam porucivao neke kablove. Nisam stigao detaljnije da istrazim valja li icemu. Za 30-40e koliko kostaju deluju super.Vreme je za retro konzole i retrogejming!
Puno zabave za male pare!
Da li je neko od vas kupio takvu neku stvarcicu?
Jel gejevi piju pivo uopste? Ovi moji prijatelji samo neke koktelcice mada ni ja nisam bolji, dzin tonic od maja do oktobraEvo na svoj račun, tuborg je bas onako pedersko pivo, tako se i otvara nekako... Takvog je i ukusa...
Ovo sasvim lepo izgleda.@ika Najobicniji sintetični sa PA buvljaka... Al ne znam da li ima baš ovakvih ove letnje sezone... Sigurno ima nešto slično...
Pogledajte prilog 241969
Pogledajte prilog 241968
Kupio sam još 5, 6 preko temu-a al mrzi me da ih sve slikam... Odlicni su...
Preko temua ništa pamucno gotovo da nemaju, majice ne bih kupovao al sorceve slobodno...
Pazite ako su azijske veličine.
U prinicpu M ili asian XL. To meni odgovara sasvim. 187/70
Šta fali ovoj majici.Fali mi još Bira Moreti
Pogledajte prilog 241967
Dobićeš na Vidovdan, nema slanja, taman da te nateram da dođeš, ako možda nisi mislio. A ja ću idem sa Nike crnim kačketom u džepu pa ako me murija na'vata, izvadiću ga iz džepa i reći - Ja sam vaš!![]()