Šta je novo?

Шта купити ?

Значи Гамбринус, значи Козел, значи Бадвајзер.

Знам да сам ја започео ово, па је ред и да скренем тамо где треба. Пустите 'талијане да праве еспреса и наполитане, али пиво дајте Чесима.

Potpuno je vreme za stoni tenis rekete i loptice ili badminton ili šta god od sportskih rekvizita i da se izađe napolje.

Kakav gejming...

Na pamet mi ne bi palo da na kraju juna kupujem nešto što bi me dodatno zatvorilo u kući uz ekran... Oko NG da, retro gaming, zvuči zanimljivo 🙂

Sad razmišljam mozda wi fi projektor na baterije da mogu da gledam filmove napolju... Što se tehnike tiče, samo to trenutno gledam

Evo recimo ovaj šorc je koštao 700 dinara na pancevackom buvljaku. Nije original, al kao da jeste 😁 zašto bih bacao 3500 na šorc, nema smisla...

Znam da se vidi da nije al ja gledam samo da mi je taman da mi se boja sviđa i lepo uklapa uz majice.. koje su isto obične nefirmirane i to je to...

Ovo ide lepo uz crnu majicu ili belu polo majicu... Nesto najjeftinije recimo newyorker

Skup ili jeftin, izlizaće se brzo, posvetleti na suncu, nema potrebe bacati pare na to.. isto i za majice...

IMG_20250618_183417.jpg

Значи Гамбринус, значи Козел, значи Бадвајзер.

Знам да сам ја започео ово, па је ред и да скренем тамо где треба. Пустите 'талијане да праве еспреса и наполитане, али пиво дајте Чесима.
Ali točeno stvarno nije zločin protiv čovečnosti, ono - 6,5/10.

Jesi probao?

Recimo Tuborg u limenci, to je za streljanje onoga ko to pušta u prodaju.

Na pamet mi ne bi palo da na kraju juna kupujem nešto što bi me dodatno zatvorilo u kući uz ekran... Oko NG da, retro gaming, zvuči zanimljivo 🙂

Sad razmišljam mozda wi fi projektor na baterije da mogu da gledam filmove napolju... Što se tehnike tiče, samo to trenutno gledam
Na 38 ne bi izašao napolju ali znam da tebi ne smetaju vrućine Noki.

Nisam pomenuo retro gejming u kontekstu leta koji dolazi već kao neka moda koja je započela par godina unazad.

Evo recimo ovaj šorc je koštao 700 dinara na pancevackom buvljaku. Nije original, al kao da jeste 😁 zašto bih bacao 3500 na šorc, nema smisla...

Znam da se vidi da nije al ja gledam samo da mi je taman da mi se boja sviđa i lepo uklapa uz majice.. koje su isto obične nefirmirane i to je to...

Ovo ide lepo uz crnu majicu ili belu polo majicu... Nesto najjeftinije recimo newyorker

Skup ili jeftin, izlizaće se brzo, posvetleti na suncu, nema potrebe bacati pare na to.. isto i za majice...

Pogledajte prilog 241940
Tebe će na dan odluke juriti po ulicama jer će misliti da si ćaci 🤣🤣🤣

Ali točeno stvarno nije zločin protiv čovečnosti, ono - 6,5/10.

Jesi probao?

Recimo Tuborg u limenci, to je za streljanje onoga ko to pušta u prodaju.
Нажалост, пробао сам точени сморети, јер пица и пиво... То је толико узело маха, да сам одлучио да претим конобарима да ћу писати негативан рејтинг само због избора пива. Неко мора да им каже. :) Пицерија мора да служи сморети исто као што зумер и алфер морају да носе супердрај.

А Туборг је срање како год окренеш. Реално, свуда где се може наручити чешко или крафт пиво, ђавоља је работа наручити штагод друго.

Pa to jeste, ja sam bio na mestu gde ima samo Moreti točeno i to je sve. Ne znam kakva je sekta u pitanju. Ne bih ga ni ja uzeo da sam imao izbor, ali eto, kad je već tu, nije katastrofa.

Evo na svoj račun, tuborg je bas onako pedersko pivo, tako se i otvara nekako... Takvog je i ukusa...

Na 38 ne bi izašao napolju ali znam da tebi ne smetaju vrućine Noki.

38 nije trenutno ni u Kairu. 😁

Nisam pomenuo retro gejming u kontekstu leta koji dolazi već kao neka moda koja je započela par godina unazad.

Gejming 👌pogotovo retro. Rado bih i fliper uneo u stan...

Tebe će na dan odluke juriti po ulicama jer će misliti da si ćaci 🤣🤣🤣

Fali mi nike kacket. 😁 Oni svi nose najk kačkete.

Ovo mi je omiljeni duks sa avatara, koji se već izlizao od nošenja... Da ne okrećem sad print na leđima, što neki od vas kažu - samo da je diskretno... 😁 Piše XL al M je...

IMG_20250618_183505.jpg

Imaš db duks još samo fali db kačket 🤣

Imam ja taj Nike kačket, poslao mi lik sa kupujem prodajem greškom umesto onoga što je meni trebao da pošalje pa je u znak izvinjenja rekao da ga zadržim 😂 Naravno da ga nisam ni stavio na glavu ni po kući da probam. Rekao bih da ni ne znam gde se nalazi, ali bih lagao pošto znam svaka stvar gde mi se nalazi 🤣 Daću ti ga na Vidovdan, obuci onaj šorc kao znak raspoznavanja 🤣

IMG_20250618_204832.jpg

Evo još jedan moj diskretan duks sa kapuljačom.

Beki ozbiljno sam zainteresovan za taj kacket 😎 frizura me otkriva da nisam njihov... Tako da, šalji ga i pre 28.6.

Poslednja izmena:
Fali mi još Bira Moreti

1000041025.jpg

Dobićeš na Vidovdan, nema slanja, taman da te nateram da dođeš, ako možda nisi mislio. A ja ću idem sa Nike crnim kačketom u džepu pa ako me murija na'vata, izvadiću ga iz džepa i reći - Ja sam vaš! 🤣

Poslednja izmena:
@Noki какав ти је тај шорц ? Колико видим, на пијаци блицу мене, свима је опао квалитет доста. А треба ми један синтетичан шорц

@ika Najobicniji sintetični sa PA buvljaka... Al ne znam da li ima baš ovakvih ove letnje sezone... Sigurno ima nešto slično...

IMG_20250618_214440_edit_2029367023564189.jpg

IMG_20250618_214539.jpg

Kupio sam još 5, 6 preko temu-a al mrzi me da ih sve slikam... Odlicni su...

Preko temua ništa pamucno gotovo da nemaju, majice ne bih kupovao al sorceve slobodno...

Pazite ako su azijske veličine.

U prinicpu M ili asian XL. To meni odgovara sasvim. 187/70

• Sviđa mi se
Reagovanja: ika
Takođe preko temu savet je da dodate u korpu ranije. Pa to nešto što želite izbacite iz korpe jer često ponovo ponude po nižoj ceni...

Recimo ja sad čekam ovaj najobičniji ranac za 330 rsd. Koji su hteli da mi prodaju za oko 1000 isprva, pa za oko 700 i onda trećeg dana rekli doooobro štekaro evo ti za 330 😁

To je ranac klasične veličine. Kakav god da je, isplati se.

IMG_20250618_215741_475.jpg

Vreme je za retro konzole i retrogejming!
Puno zabave za male pare!
Da li je neko od vas kupio takvu neku stvarcicu?
Bas samm ih danas video dosta na Temuu kad sam porucivao neke kablove. Nisam stigao detaljnije da istrazim valja li icemu. Za 30-40e koliko kostaju deluju super.

Evo na svoj račun, tuborg je bas onako pedersko pivo, tako se i otvara nekako... Takvog je i ukusa...
Jel gejevi piju pivo uopste? Ovi moji prijatelji samo neke koktelcice mada ni ja nisam bolji, dzin tonic od maja do oktobra:D

@ika Najobicniji sintetični sa PA buvljaka... Al ne znam da li ima baš ovakvih ove letnje sezone... Sigurno ima nešto slično...

Pogledajte prilog 241969
Pogledajte prilog 241968

Kupio sam još 5, 6 preko temu-a al mrzi me da ih sve slikam... Odlicni su...

Preko temua ništa pamucno gotovo da nemaju, majice ne bih kupovao al sorceve slobodno...

Pazite ako su azijske veličine.

U prinicpu M ili asian XL. To meni odgovara sasvim. 187/70
Ovo sasvim lepo izgleda.

Fali joj bedž preko loga i top 😀

Pa kud ćeš diskretnije od ovoga.

Беки, тебе је заобишла фаза Sweet years моде? :D

Jeste, voleo sam kad su se fudbaleri oblačili kao pravi muškarci, a ne tu neki Sweet Years

1000041157.jpg

Vrh