Loša navika na boku dobićeš bore od spavanja.. izgledaćeš starije...
O ne, to mi najveci strah u zivotu
@Beki
Šta bi na kraju za zvučnjak?
Nista, skapirao sam koliko je tehnologija zaostala. Ili bar ono sto prezentuju nama. Zanimljivo je ono sa teme o Savskom amfiteatru gde ljudi stvarno misle da ce roboti za 15 godina da ljudima otpusavaju cevi i krece zidove
A covek kupio stan u Kuli Beograd koji nema apsolutno nista sto stanovi pre 15, 20 godina nisu imali.
Tako su i bezicni zvucnici na istom nivou kao pre 15 godina.
U oba slucaja pricam o tome ako nisi milioner ili milijarder. Njima ce roboti da otpusavaju cevi i oni verovatno imaju dobar bezicni zvucnik.
Moj zakljucak je da kompjuterski zvucnik koji imam negde ovde i ne koristim i koji kosta fazon 7 000 je bolji nego bezicni od nekoliko puta vise para, te je lakse kupiti adapter i malo se cimati oko kablova.
Sve deluje totalno neozbiljno i jeftino i svaka investicija u te pakle cigara od zvucnika mi deluje kao promasena, na kraju Ikea nudi jedina realan odnos cene i kvaliteta sa onim zvucnikom od 1000 dinara.
Do 10 000 dobijas tranzistor, izmedju 10 000 i 30 000 dobijas zvucnike od kojih su bolji zicani od 5 000, a ako dajes preko 30 000 to znaci da ti je bas stalo da kvaliteta zvuka, gde opet tvoj izbor nece pasti na bezicne.
Ako na primer uporedis Anker Soundcore 2 i Anker Soundcore 3, mnogi cak i kazu da 2 ima bolji zvuk (neki cak kazu i da je 1 najbolji).
Soundcore 2 je izasao 2017. godine i kostao 30-35 dolara, a sada 7 godina kasnije kosta isto toliko. Njegov naslednik ako je i bolji, za nijansu je bolji.
Bedno sve, vec smo pricali o tome, da mi se ni ne ulazi i ne bakce sa tom pricom.
Cilj je bio olaksavanje zivota da se ne bih bavio kablovima, ovako bih si otezao zivot misleci da li sam potrosio bednu bateriju id par sati koju imaju zvucnici od 50 evra, razmisljajuci kakav krs od kvaliteta imam za sto evra ili koliko sam bolje mogao da prodjem za 200 evra koje sam dao za zvucnike.
Koristim kabl i adapter, kad budem uzimao nesto iz Ikea-e, uzecu onaj njihov da imam kad se tusiram
A imam i onaj JBL GO, ako za nesto treba, mada meni postenije pustiti sa zvucnika mog telefona nego sa onoga
Vraticu se za deset godina da vidim jesu se pomerili.