Poslednjih deset filmova koje sam gledao:
Jiro Dreams of Sushi 9/10 ★★★★★★★★★✩
Predivno, kreativno, inspirativno. Spavao sam kao beba posle filma.
The Banshees of Inisherin 0/10 ✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩
Jedna od životnih misija mi je da pokopam ovaj film da niko ne gubi vreme gledajući takvo g***o koje id*** hajpuju u strahu da napišu da je car go tj. da je film g***o.
French Kiss 7/10 ★★★★★★★✩✩✩
Naravno ovo nije na moje insistiranje i ovo je onaj deo zivota kad se pitas jel sam vec dosao u ovu fazu da ovako provodim veceri
Ipak, posle ljiga amerikanstine u prvih desetak minuta, prelazi se u Francusku gde sjajni Kelvin Klajn u ulozi seksi buntovnog brkatog Francuza okrece film naopacke i cini film zanimljivim.
12 Angry Men 10/10 ★★★★★★★★★★
E, ovo je film i kad sam ga gledao, posle niza nekih loših filmova, napokon osećaj da se ne osećam prevarenim kada sam završio i da nisam izgubio vreme. Umetnost. Iako nije bio prvi puta da ga gledam, opet me je sve oduvalo.
Verdens verste menneske 1/10 ★✩✩✩✩✩✩✩✩✩
Najgora osoba na svetu - najgori film na svetu. Spojler alert - je*******eni Skandinavci (nije Danska Skandinavija Burgija) i njihova morbidnost i generalno novi svet i novo drustvo i nova potreba za morbidnoscu. Bio je ok film dok naravno neko ne mora da dobije rak, ostane bez deteta, bude gej invalid... ili sve sto se danas zahteva da bi film kao dobio na tezini i pokupio nagrade. Imam ok filmic, ali ne znam kako da malo to pojacam i dam mu na tezini pa cu posegnuti za bolestima. Nidje veze sa celom pricom pre toga i necu da nagradjujem takve gluposti
Life of Pi 10/10 ★★★★★★★★★★
Nisam plakao na kraju nego sam seckao neki luk pa su mi zbog toga suzile oči.
This Is Spinal Tap 10/11 ★★★★★★★★★★✩
Dobro, ovo gledam redovno, isto stanje, isto rastojanje, remek-delo za onoga kome legne, ništa spec za onoga ko nije u tom fazonu.
Hustle 8/10 ★★★★★★★★✩✩
Nikakvo remek-delo, ali ja sam uzivao. Za sve ljubitelje basketa. Glumi Boban Marjanovic, sta ces vise?
Jojo Rabbit 7/10 ★★★★★★★✩✩✩
Neko mi je bas ispljuvao ovaj film, ne vidim problem, neobavezna, lagana komedijica sa par pametnih stvari, vizuelno lepo i zanimljivo.
Branio sam Mladu Bosnu 8/10 ★★★★★★★★✩✩
Dobro uradjen film i dobro pokrivena prica, narocito kada se uzme u obzir stanje u kom nam je kinematografija i kakvi su nam mladi glumci. Gotovo pa izvucen maksimum od onoga sto moze kod nas.