Šta je novo?

Фасаде / Fasade

20250806_095356.jpg
20250806_095344.jpg

Beogradska

Izvini, ali ovaj mural izgleda kao da su ga teca crtali :) Strasno, pa za tako nesto je i taj gazda platio? Imamo toliko dobrih umetnik au Srbiji i onda ovo??
Мурализам је неформална групa ентузијаста из Сремских Карловаца који желе да оплемене простор у родном граду. 🌻

То је на јавном степеништу. Није ни у чијем дворишту и није никакав газда платио.

Evo ga rešenje za klime na fasadama
Jos ako se ovi otvori ofarbaju u boji fasade

Nije odobrio. Nije odobrio krečenje u belo ili ti prekrečavanje trobojke. ;)

Banovo brdo je opet zasrano maksimalno borbama dva narko kartela. Kad su jedni dominantni je čak i sreća u nesreći.

Sad će da vam dođu neki Beobilderi da vam kažu kako je na vama da platite farbe i alate i prekrečite to, pa makar i po cenu toga da pored troškova koje snosite, dobijete i batine od huliganskih majmuna i dilera što im krečite žvrtljotine.

Na huligančinama je da žvrljaju i uništavaju, na muriji i Belemudima je da kuliraju i ne rade ništa, a na vama je da plaćate i popravljate to u nedogled ili da popijete kaznu. Umesto štetočina.

Sad će da vam dođu neki Beobilderi da vam kažu kako je na vama da platite farbe i alate i prekrečite to, pa makar i po cenu toga da pored troškova koje snosite, dobijete i batine od huliganskih majmuna i dilera što im krečite žvrtljotine.

Na huligančinama je da žvrljaju i uništavaju, na muriji i Belemudima je da kuliraju i ne rade ništa, a na vama je da plaćate i popravljate to u nedogled ili da popijete kaznu. Umesto štetočina.
Pa tako će i da bude, ili ćemo da gledamo žvrljotine. Sad su proširili radius švrljanja, bojim se da će biti ista priča kao sa dva ulaza niže. Ovi iškrabaju nepismenim sranjima, ovi okreče, i sutradan opet išarano. Policiju ne zanimaju ni snimci, ni da izađu po pozivu iako je nekih 800-900m udaljena PS Čukarica.

Da stvar bude smešnija, vidim školskog policajca prekoputa. Priđem sve fino, objasnim joj, i pitam je kome mogu da prijavim (policija ili komunalci). Kaže: "Ne znam ja to, ja sam ovde da čuvam decu. Idite do stanice pa pitajte tamo.". Pošto sam video sa kime imam posla samo sam se kiselo nasmejao i okrenuo. Očigledno ostaje da organizujemo
"Neighborhood watch" kao u americi.

Vrh