Мурализам је неформална групa ентузијаста из Сремских Карловаца који желе да оплемене простор у родном граду.Izvini, ali ovaj mural izgleda kao da su ga teca crtaliStrasno, pa za tako nesto je i taj gazda platio? Imamo toliko dobrih umetnik au Srbiji i onda ovo??
Него, што је лепо средио леву зграду.Spratic po spratic, SNS tornjic by chatgpt
Pogledajte prilog 248237
Bas lepo izgleda, uradi sa desnom zgradom....Spratic po spratic, SNS tornjic by chatgpt
Pogledajte prilog 248237
Ово би чак и лепо изгледало. Боље од 99% надоградњи старих зграда.Spratic po spratic, SNS tornjic by chatgpt
Pogledajte prilog 248237
Ugledali se na SNS u NS. Predsednik je odobrio farbanje fasada po volji.Imali smo svakakva navijačko pavijanska zapišavanja teritorije ali ovakve svinjarije mislim da nismo još
Pogledajte prilog 250917
Pogledajte prilog 250918
Ukupno 3 objekta su zasrali.
Ne bi se sef bunio ni za crveno-bele fasade.Nije odobrio. Nije odobrio krečenje u belo ili ti prekrečavanje trobojke.
Овако то изгледају у Берлин:Imali smo svakakva navijačko pavijanska zapišavanja teritorije ali ovakve svinjarije mislim da nismo još
Pogledajte prilog 250917
Pogledajte prilog 250918
Ukupno 3 objekta su zasrali.
Da, evo upravo sinoć su nam išarali fasadu. 5 godina je bila čista, sad je išarana sa "Grobari pičketine". Znam i ko to radi, ali policiju to ne zanimaBanovo brdo je opet zasrano maksimalno borbama dva narko kartela. Kad su jedni dominantni je čak i sreća u nesreći.
Pa tako će i da bude, ili ćemo da gledamo žvrljotine. Sad su proširili radius švrljanja, bojim se da će biti ista priča kao sa dva ulaza niže. Ovi iškrabaju nepismenim sranjima, ovi okreče, i sutradan opet išarano. Policiju ne zanimaju ni snimci, ni da izađu po pozivu iako je nekih 800-900m udaljena PS Čukarica.Sad će da vam dođu neki Beobilderi da vam kažu kako je na vama da platite farbe i alate i prekrečite to, pa makar i po cenu toga da pored troškova koje snosite, dobijete i batine od huliganskih majmuna i dilera što im krečite žvrtljotine.
Na huligančinama je da žvrljaju i uništavaju, na muriji i Belemudima je da kuliraju i ne rade ništa, a na vama je da plaćate i popravljate to u nedogled ili da popijete kaznu. Umesto štetočina.