razbibriga
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.03.2024.
- Pohvaljen
- 2.847
Bez tog kretenskog krova bi bilo odlicno
Boga mi, ovo su bas lepo sredili, bilo legalno ili ne, kao nova zgradaSvetolika Rankovića, nadogradnja, ugrađen lift, fasada i krov
Pogledajte prilog 224685
Pre
Pogledajte prilog 224686
Svetolika Rankovića, nadogradnja, ugrađen lift, fasada i krov
Pogledajte prilog 224685
Pre
Pogledajte prilog 224686
Bez tog kretenskog krova bi bilo odlicno
Boga mi, ovo su bas lepo sredili, bilo legalno ili ne, kao nova zgrada
Kretenski u svemu, zgrada je imala normalne proporcije pre ovog tifusa.
Ono kad se u svom urnisanom gradu nagledaš toliko svega i svačega da ti ovo još dođe i prihvatljivo. Ovo pišem za sebe, jer sam uhvatio sebe u pomisli "tja, pa i nije loše", jer sam zadnjih par godina toliko spustio kriterijume da mi ovo dođe ok. Iako je zapravo neskladno i nehumano. Ne samo zgrada nego sve, i okolina ispred, i položaj, sve...
Ево да се поново сложим са тобом.
Sad obavezno stanari da plate krečenje svojim parama dok država šalje ovakve horde da im zapišavaju i uništavaju imovinu. I onda opet sve ispočetka za par dana. Jel tako, ekipo?
Zoran Kesic je Opozicionar i na N1, i stalno prica lose o Vlasti, tako da ne salje drzava ovo nego nasa pametna opozicija!
Sad obavezno stanari da plate krečenje svojim parama dok država šalje ovakve horde da im zapišavaju i uništavaju imovinu. I onda opet sve ispočetka za par dana. Jel tako, ekipo?
Ma Đilas posl'o...Zoran Kesic je Opozicionar i na N1, i stalno prica lose o Vlasti, tako da ne salje drzava ovo nego nasa pametna opozicija!
Тако је. Живимо у времену и друштву у коме су готово невероватне ствари постале нормалне. За највише државне или партијске службенике уништавање града, његово наруживање, уништавање туђе имовине и наношење штете која се мери десетинама хиљада евра су "редовне политичке активности". Притом, тешко је замислити нормалног човека који би могао да поздрави овакве активности. Ја први имам веома негативно мишљење о Кесићу и његовој емисији и ставовима, али ствари морају да се назову правим именом, као и да се одвоји лична симпатија од штетних активности. Например, ако је за мене неко херој, не значи да подржавам шарање графита са његовим ликом. Овде су притом ствари још горе. Овде власт која је добила мандат да уређује овај град/друштво га уништава из најмизернијих могућих побуда.Пре пар дана, кад је била "туча" између Ђиласа и оног СНС-овог запосленог, тај исти СНС-овац је дао званичну изјаву "ми смо се бавили редовним страначким активностима" и нико ништа, нема пријаве за вандализам, уништавање града или под шта год то већ спада, прича се о изрежираној тучи. Живимо у најлуђем свету, без грешке.
Zgrad je nudjena na oglasima radova nemaDa li su to počeli neki radovi na nezavršenoj zgradi u Prizrenskoj 3? Prekrivena je platnom.