Šta je novo?

Фасаде / Fasade

Screenshot 2024-06-16 5.51.22 AM.png

Да није у питању онај мајмун на тротинету што носи маску зеца?
Ne, ovo je ona grupa studenata, ko prati politiku, setiće se grupice ispred RIK-a nakon decembarskih izbora, nazivaju se Sviće.

Evo i dokaza sa Reddita:
1000005799.png

Toliko o našoj opoziciji... Tačno i nismo za bolje.

Ne, ovo je ona grupa studenata, ko prati politiku, setiće se grupice ispred RIK-a nakon decembarskih izbora, nazivaju se Sviće.

Evo i dokaza sa Reddita:
Pogledajte prilog 201919

Toliko o našoj opoziciji... Tačno i nismo za bolje.
Ау какви пајсери... Тачно се труде да се огаде.

Ne znam da li je bilo, ali evo spiska fasada koje će, pretpostavljam, biti obnovljene, u sklopu energetske sanacije stambenih i stambeno-poslovnih zgrada priključenih na sistem daljinskog grejanja.

Ima zanimljivih lokacija - pogledajte spisak.

Kako je Dimitrija Tucovića 2 dobilo, to je nova zgrada? Gde je Karađorđeva 72, pošto je Bristol 50 i posle nema dalje ništa na parnoj strani?

Где је Карађорђева 1, били су ваљда обећали да ће је средити

Буквално срамота више та зграда је истурена и свуда долази у први план а изгледа ужасно

Сређивање фасада је буквално требало да крене прво дуж Париске, Кнез Михаилове, Карађорђеве и Косовске, па даље остатак Старог града, Савског венца и Врачара.

Па ваљда овај конкурс даје приоритет енергетској ефикасности. Дакле да наше градске топлане што мање зими греју, а лети хладе, спољни ваздух.

Jedno je vreme bio baš zamah s obnovom starih fasada i sad sve kao da je stalo ili to što se radi baš je nekako sporadično i slabo. Možfa mi se samo čini, ali mislim nekako da je to istina. Bar ovaj najuži centar grada bi morao bit sređen kao Beč i li Prag, bez sivila i oronulosti.

Meni je i dalje ružna za tu poziciju, a i ružnija od prethodne. Naravno i prethodna fasada je bila ružna, ali kada je bila nova je imala smisao za razliku od ove. Ovo izgleda ok samo zato što je novo - zapravo sad razumem sve komunističke krmače u centru, isto je ljudima bilo lepše od ruiniranih zgrada jer je bilo novo.

Vrh