Šta je novo?

Фасаде / Fasade

Screenshot 2024-06-16 5.51.22 AM.png

 
Да није у питању онај мајмун на тротинету што носи маску зеца?
Ne, ovo je ona grupa studenata, ko prati politiku, setiće se grupice ispred RIK-a nakon decembarskih izbora, nazivaju se Sviće.

Evo i dokaza sa Reddita:
1000005799.png


Toliko o našoj opoziciji... Tačno i nismo za bolje.
 
Pogledajte prilog 201828
muka mi vise ove fore kao zelena fasada
nikad ne ispadne lepo
 
Ne, ovo je ona grupa studenata, ko prati politiku, setiće se grupice ispred RIK-a nakon decembarskih izbora, nazivaju se Sviće.

Evo i dokaza sa Reddita:
Pogledajte prilog 201919

Toliko o našoj opoziciji... Tačno i nismo za bolje.
Ау какви пајсери... Тачно се труде да се огаде.
 
Ne znam da li je bilo, ali evo spiska fasada koje će, pretpostavljam, biti obnovljene, u sklopu energetske sanacije stambenih i stambeno-poslovnih zgrada priključenih na sistem daljinskog grejanja.

Ima zanimljivih lokacija - pogledajte spisak.
 
Kako je Dimitrija Tucovića 2 dobilo, to je nova zgrada? Gde je Karađorđeva 72, pošto je Bristol 50 i posle nema dalje ništa na parnoj strani?
 
Где је Карађорђева 1, били су ваљда обећали да ће је средити

Буквално срамота више та зграда је истурена и свуда долази у први план а изгледа ужасно

 
Сређивање фасада је буквално требало да крене прво дуж Париске, Кнез Михаилове, Карађорђеве и Косовске, па даље остатак Старог града, Савског венца и Врачара.
 
Па ваљда овај конкурс даје приоритет енергетској ефикасности. Дакле да наше градске топлане што мање зими греју, а лети хладе, спољни ваздух.
 
Jedno je vreme bio baš zamah s obnovom starih fasada i sad sve kao da je stalo ili to što se radi baš je nekako sporadično i slabo. Možfa mi se samo čini, ali mislim nekako da je to istina. Bar ovaj najuži centar grada bi morao bit sređen kao Beč i li Prag, bez sivila i oronulosti.
 
Meni je i dalje ružna za tu poziciju, a i ružnija od prethodne. Naravno i prethodna fasada je bila ružna, ali kada je bila nova je imala smisao za razliku od ove. Ovo izgleda ok samo zato što je novo - zapravo sad razumem sve komunističke krmače u centru, isto je ljudima bilo lepše od ruiniranih zgrada jer je bilo novo.
 
Vrh