Па добро, свако има своје мишљење, ајде да кажем још ово и нећу више реплицирати. Не слажем се ни са чим што си написао. Моја лична искуства са 11011 су добра, као и од многих људи које знам. Очишћено је на десетина зграда од графита ове године, можда чак и стотина. Видим да циљаш на "Када се војска на Косово врати". На ово нећу ништа рећи, јел сам се увек трудио да се држимо теме и да избегавам неке јалове идеолошко-политичке расправе које нигде не виде. Свакако, и о томе различито мислимо. Што се тиче улица и асфалтирања, разлика је толико драстична да не треба ништа додатно да се разглаба. Ко зна када би тамо били трамваји, и да ли би били.
Нема везе, 100 људи -100 ћуди, све је то живот. Једноставно, некада ми је чудно колико се сви ми разликујемо. Притом, уопште нисам ироничан, нити било кога хоћу да увредим.
Верујем да ваљда већина нас жели добро овог граду и земљи, у складу са неким својим уверењима или вредностима.
Нема везе, 100 људи -100 ћуди, све је то живот. Једноставно, некада ми је чудно колико се сви ми разликујемо. Притом, уопште нисам ироничан, нити било кога хоћу да увредим.
Верујем да ваљда већина нас жели добро овог граду и земљи, у складу са неким својим уверењима или вредностима.