Mogao bi i po koje slovo sa nazivom lokacije da metneš pored fotografija. Nismo svi toliki reksperti da znamo tačno gde se nalazi koja fasada.
A od Spanske kuce i dalje postoje samo raspali zidovi, plus ovaj niz lepih zgradica je izgleda osudjen na smrt rusenjem.Da da, ne sme BnV nejac da se probudi i sa prozora prvo ugleda raspad fasadu, tako da se mora srediti cela Savska...ostaje da se nadamo da ce tako razmisljati i u Karadjordevoj...tamo je onaj red kataklizmicnih kuca preko puta BASa. Barem neka korist od ovog turbo naselja...
Koliko su bahati i alavi ne bi me čudilo, bio bi to zločinA od Spanske kuce i dalje postoje samo raspali zidovi, plus ovaj niz lepih zgradica je izgleda osudjen na smrt rusenjem.
I opet ce vuk pojesti magarca, kao i kada je Loptopikalo unistio one zgrade na Slaviji da bi podigao neko staklo-beton-celik qomno. I kao nebrojeno puta dosad.Koliko su bahati i alavi ne bi me čudilo, bio bi to zločin
I opet ce vuk pojesti magarca, kao i kada je Loptopikalo unistio one zgrade na Slaviji da bi podigao neko staklo-beton-celik qomno. I kao nebrojeno puta dosad.
A u Parizu npr. se digne pola grada na noge kada neko u npr. 18. arondismanu hoce da rusi neku zgradicu da bi izradio neko staklo-beton-celik **anje.
Koliko su bahati i alavi ne bi me čudilo, bio bi to zločin