Šta je novo?

Фасаде / Fasade

Malo je bezveze ali nadam se da cu naredni put uspeti preko kompa da postavim. :D

Pokušaj slike da pošalješ bilo kome viber-om ili whatsup-om na taj način bi trtebalo da se slikama smanji veličina a zatim pokušaj da ih postaviš ali postavljaj iz direktorijuma Viber ili Whatsup.
Ako ne uspe probaj da ti neko drugi pošalje iste te sličice...
Nadam se da sam bio dovoljno jasan šta sam mislio...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=556477#p556477:3ofqwhoe je napisao(la):
Срлес » Čet Avg 02, 2018 4:21 pm[/url]":3ofqwhoe]Pokušaj slike da pošalješ bilo kome viber-om ili whatsup-om na taj način bi trtebalo da se slikama smanji veličina a zatim pokušaj da ih postaviš ali postavljaj iz direktorijuma Viber ili Whatsup.
Ako ne uspe probaj da ti neko drugi pošalje iste te sličice...
Nadam se da sam bio dovoljno jasan šta sam mislio...
ma to i radim ali probacu preko kompa.Sad sam slikao i preostale u Cara Dusana,Balkanskoj i Dzodza Vasingtona takoda cu probati i to da okacim

Mozes i ovako samo odsjeces crne djelove to bi mogao sve sa telefona da radis

Ove su dobre mozes i vise fotki u jedan post tipa do 10

Mala crkva kod Hrama.Sada imate sve slike sa svih fasada koje se trenutno rade

Od toliko monumentalnih gradjevina u Beogradu na 100 puta lepsim lokacijama i mnogo vidljivijim mestima oni su uzeli da rade ove tri zgrade. Neshvatljivo...
Pod uslovom da ovo ne izvode stanari mada cisto sumnjam...

To ne radi grad,vec invetitor iz staklene zgrade sa stanarima kao i zgradu prekoputa koja je zavrsena.Odlicne vesti!

Да дигне цену својих станова. Занимљиво, али обе стране задовољне, и станари и тај инвеститор.

Nemojte da mislite da želim da kvarim užitak ili da ocrnjujem nekoga, ali koja je fora da investitor iz staklene zgrade plaća tako nešto? Neka kvaka mora da postoji. Sigurno ima nešto što očekuje zauzvrat.

Pitam zato što ako sam išta naučio, to je da investitori, a posebno ti ''građevinski'', u Srbiji ništa ne rade iz dobre namere, nego je uvek posredi neki profit ili neki drugi vid koristi. Uostalom, tako je na Karaburmi niko onaj kartonski lift a na Bežanijskoj kosi ona Kuća na zgradi. I još hiljade drugih karakondžula po Beogradu. Tako kreću sve te priče - doš'o čika i ponudio da nam uradi nešto besplatno, a zauzvrat traži samo ______ (dopisati). E zato sam sumnjičav kad čujem ovako nešto.

EDIT - a evo preteče me Abrines.

Pa meni drugarica zivi preko puta i njenu zgradu je renovirao prosle godine navodno zato sto mu je ruzan pogled...U svakom sucaju osim sto ju je radio sto godina nista nije trazio nego verovatno time podize cenu stanova.

Pa onda lepo od njega. Dosta ljudi ovde kad uradi tako nešto, traže još nešto zauzvrat (pored toga što će im cena stanova u zgradi porasti). Lepo je čuti da ima i ovih koji ne traže.

Prvo da se prekrstim i desnom i levom....

Pokušavam da zamislim sklop čoveka koji to finansira iz svog džepa, prema navodima, bez bilo kakve koristi.... idealista, humanista, zanesenjak, neka čudna forma sociopate......

... u svakom slučaju, neko ko se ipak isuviše lako obogatio.

Bender u nekoji temi sizif napisao ko je u staklenoj postao vlasnik stan imace ima samo 4 stana u istoj

cemu kukanje? bice i one druge ne brinite. a i nije ok da se samo stari grad sredi a sve ostalo ostavi za kasnije

Ne bih ni ja kvario utisak ali koliko vidim ovu prvu zgradu (Dobračina 2) rade samo do ugla a deo prema Vasinoj verovatno ih ni ne interesuje. Plašim se da ćemo dobiti polovično sredjenu zgradu.

Jos jedna dobra vest ali sad mi je vec stvarno sumljivo...U SVAKOM SLUCAJU PITANJE ZA GRAD JE KADA CE ONI NESTO DA RADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????

Uz ogradu jer mi je informacija stara oko 5 god, radi se o propalom projektu Infinity, zgradi u kojoj je kvadrat trebalo da kosta od 7 do 10k eur. Dugo je bila prazna i bio je prodat samo jedan stan u to vreme (cerki investitora), ne znam kakva je sada situacija. Izvor info je bio komsija iz susedne zgrade. Medijski je bilo jako propraceno, izguglujte “Infinity Dobracina”, pricaju autori i investitori. Mislim da je banka na kraju preuzela zgradu. Radilo se o takvoj investiciji da sredjivanje par okolnih fasada radi lepseg pogleda zvuci kao realni scenario...

Vrh