direktor":35kya4ru je napisao(la):Meni jdeluje kao svjeze nemora skele klasicnaa da se koristi vec ona koja se spusta sa uzeta
varos kapija":25xup9bx je napisao(la):direktor":25xup9bx je napisao(la):Meni jdeluje kao svjeze nemora skele klasicnaa da se koristi vec ona koja se spusta sa uzeta
Nije bilo nikakve skele. Prosle nedelje, dvojica alpinista sa uzeta visila i farbala.
DusanBG":i664kilj je napisao(la):Ja ne znam čemu služi farbanje ove fasade, zar ona nije od fasadne cigle ili onih sitnih plocica?
direktor":a564oqkl je napisao(la):Je li ovaj soliter dobijo novu fasadu ili se meni cini jedan od 6 kaplara
drum1":3gcnzskj je napisao(la):DusanBG":3gcnzskj je napisao(la):Ja ne znam čemu služi farbanje ove fasade, zar ona nije od fasadne cigle ili onih sitnih plocica?
служи да за мале паре изгледа пристојно, на средњи рок.
direktor":1f7ka3qu je napisao(la):
sa ssc od loleribara
mekbejn":3i1xb8b5 je napisao(la):ja sam iskreno oduševljen.
Ovo znači da za male pare i veći deo NBG može da izgleda drastično bolje.
Žao mi je samo što se tu nije ubacila i neka izolacija, ali šta je tu je.
direktor":24o57p68 je napisao(la):Wuxa;117826931 je napisao(la):Kneginje Zorke, Vracar, jedna prekoputa druge:
wuxa sa ssc
Odvratno, posebno odvratno, nisu dostojni ni kućicu za psa da naprave (uz svo poštovanje prema životinjama)!
Neuko, nepismeno, uništena je unepovrat filigranski precizna struktura fasade ove vrlo važne zgrade beogradskog modernizma gde su različite površine obrađene u različitim materijalima.
Sve što sada imamo je ogavni moleraj polupismenih "majstora" i njihovih već potpuno nepismenih nalogodavaca.
Pride je fasada bila sasvim očuvana, bez trunke potrebe da se ovako divljačkom metodom "obnavlja"... ovaj materijal je večit i neuništiv i mogao se lako obnoviti mehaničkim uklanjanjem skrame atmosferskih naslaga...
Da li će se na ovome zaustaviti ovo vandalsko divljanje po svemu iole vrednom što nam je ostalo od ovog jadnog i izmučenog grada?
Neće...
mmilovanpm":2oygzi57 je napisao(la):[bez trunke potrebe da se ovako divljačkom metodom "obnavlja"...
Da li će se na ovome zaustaviti ovo vandalsko divljanje po svemu iole vrednom što nam je ostalo od ovog jadnog i izmučenog grada? Neće...
boca-ica":256w38gt je napisao(la):mmilovanpm":256w38gt je napisao(la):[bez trunke potrebe da se ovako divljačkom metodom "obnavlja"...
Da li će se na ovome zaustaviti ovo vandalsko divljanje po svemu iole vrednom što nam je ostalo od ovog jadnog i izmučenog grada? Neće...
Naravno da nece , jednog dana kad ,,dodju,, parice
tek onda ce se ,,igrati,, sa fasadama
sve u skladu sa povecanjem energetske efikasnosti ...