Šta je novo?

Стајалишта

Igore,pitanje za tebe....mozes li da dodjes do informacije vezane za stajalista ispod Mosta na Adi u Bulevaru Vojvode Misica sa obe strane i ka gradu i ka B.Brdu....sta se sa tim desava,prosirenje uradjeno,uradjena signalizacija,lift,stepeniste...treba verovatno da se uradi i stajaliste za 85,89 i 94 na tom delu iznad,ali to nije toliki problem....zato racunam da je lift i pravljen....dakle samo me zanima sta se sa tim desava i gde je zapelo..
 
Stajalište je bespotrebno ukoliko se ne uradi i stajalište za linije koje idu od Bulevara vojvode Mišića ka Banovom brdu i Čukaričkoj padini , kao i u suprotnom smeru.
 
Pa vidis valjda da je to i poenta mog pitanja....upravo stajaliste ispod mosta....ono gore iznad ima smisla da se napravi tek kad se ovo dole stavi u funkciju....prosto valjda neko negde moze od nadleznih da dobije taj info...
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=392503#p392503:29lwav5s je napisao(la):
Дошљак » 16 Jun 2016 11:38 pm[/url]":29lwav5s]Зар није било јефтиније да старе тотеме прилагоде новом графичком решењу и да склоне оне 24 сата корпе за отпадке? На њима је притом пристојно урађен и ред вожње за разлику од нпр. већине терминуса где шрафе оне несрећне табле са оштампаним црно-белим редом вожње.
Pa upravo prvih 4 reci ti daje odgovor. Naravno da je jeftinije, ali to ne odgovara nekome ko bi da se malcice ugradi u ovaj biznis.
 
Нажалост код нас је све у уграђивању. А тотеми су били у сасвим фином стању, можда ишарани и са оним глупим корпама за смеће од сата и са застарелим информацијама, али су могли уз мало сређивање, скидање канти и промену налепница са информацијама да служе још дуго.
 
To neko samoincjativno stavljao alma nedopusta takvo ljepljenje na staklu
 
Ove nalepnice odavno stoje tu , samo što su vremenom propale , pa je neko ponovo izlepio.
 
Kod Vukovog spomenika na pocetnoj stanici 32 se postavlja punjac za novi E-bus.

ИНФОРМАЦИЈА О ИЗМЕНИ РЕЖИМА РАДА ЛИНИЈА ЈГП-а ЗБОГ РАДОВА у ул. КРАЉИЦЕ МАРИЈЕ

Због радова на постављању пуњача за електробусеве у ул. Краљице Марије, на делу код улаза у паркинг гаражу, које ће изводити ЈКП „Београд пут“, у периоду од недеље 19.06.2016. године до завршетка радова, мења се режим рада линија ЈГП-а, на следећи начин:

Возила са линија 32 и 66, саобраћаће на скраћеној траси до Омладинског стадиона. Полазно стајалиште на Омладинском стадиону је заједно са линијом 202.

Стајалишта:

Привремено се укидају стајалишта за линију 32 и 66: „Вуков споменик“ терминус; „Далматинска“, „Ново гробље“, „Ватрогасна команда“ и „Омладински стадион“, у оба смера.
 
Ogromno je nevreme proslo veceras,ako neko primeti neko ostecenje na stajalistima po gradu,neka posalje sliku,grad je bio ogroman za Beogradske prilike,nadam se da su ostecenja na stajalistima minimalna,pogotovo nadstresnice sa reklamnim panoima sa staklom...
 
20160620_121346.jpg

novi stub
 
muvhv6.jpg

Stajaliste Petra Kocica na Smederevskom putu,Lestane,poceli su nesto da rade pre nedelju dana,jos uvek ovako stoji,nije mi jasno samo zasto su morali ovako da iskrive i da stave na ivicnjak,i bas do samog stuba iako su imali dovoljno mesta... :?:
 
Вероватно је то неко урадио на своју руку па је зато такво какво је.
 
Ja sam bio ubeđen da je ove nalepnice postavio neko sa ovog foruma, ali sam skontao da je Lasta postavila, jer su iste ovakve postavljene na nekim stajalištima u Obrenovcu, o čemu je bio prilog na lokalnoj televiziji Mag.
Lasta i kad nešto uradi, uradi kako bilo bez ikakvog reda i pravila, ali u poređenju sa ranijim stanjem, i ovo je progres.
 
Tako ce i da stoji jer, kao sto je Somi rekao, to je sigurno neko od lokalaca uzeo da radi na svoju ruku. Jadno izgleda, ali pohvale za koga god da je to uradio jer je tu i na stajalistu preko puta uvek blato, a nadlezni nikada ne bi nista uradili po tom pitanju.
 
ako je neko od lokalaca,onda je odlicno,ali ja sumnjam da je to ipak opstina,posto vec duze vreme najavljivala uredjenje stajalista duz smederevskog puta i popravku starih.Uradjeno je i preko puta u suprotnom smeru,ali dosta bolje,na sredini stanice.
 
Tesko da je Opstina to uradila jer bi bilo jadno da se hvale ovakvim uredjenjem. Zato i verujem da je neko od lokalaca, s obzirom na izgled, da je opstina verovatno bi izgledalo urednije i lepse. Ali ko zna, ionako svi rade nakaradno i cisto da bude tu ma kako god izgledalo.
 
Stajalište "Crkva Svetog Dimitrija" za linije 17 i 74 u smeru ka Sava centru je, zbog daljeg uništavanja Bulevara, pomereno oko sto metara napred. Kao što vidite, da bi ste ovde sačekali autobus, potrebno je da pokažete razvijene veštine preskakanja, provlačenja i izbegavanja automobila koji jure pored vas dok vi čekate. :twisted: :twisted: :twisted:
d13Tg0M.jpg
 
Pozdrav,
Ne znam gde da postavim ovo pitanje pa ću pitati ovde, moderatori slobodno mogu premestetiti.
Kome se obratiti ukoliko se želi podneti zahtev za ubacivanje dodatne stanice na već postojećoj trasi autobusa? Pošto je razmak između dve stanice veliki a na tom potezu se trenutno mnogo kuća izgradilo i ima mnogo dece. Na lokacijama koje želim da predložim ima dovoljno mesta i zemljište nije privatno nego pripada gradu.

Hvala unapred na odgovoru.
 
Ja sam u pisanoj formi odneo direktno u DJP. Takođe ne bi bilo loše da isto to dostaviš i svojoj opštini. Ako te interesuje kako sam to sastavio , mogu da ti pošaljem putem PP.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=399027#p399027:2umkmmd9 je napisao(la):
solecar » Sre Jul 27, 2016 12:27 pm[/url]":2umkmmd9]Ja sam u pisanoj formi odneo direktno u DJP. Takođe ne bi bilo loše da isto to dostaviš i svojoj opštini. Ako te interesuje kako sam to sastavio , mogu da ti pošaljem putem PP.

Solecar, hvala na odgovoru. Molim te ako može pusti mi na pp.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=395411#p395411:3kj9l161 je napisao(la):
Iggy84 » Пет Јул 01, 2016 5:30 pm[/url]":3kj9l161]
muvhv6.jpg

Stajaliste Petra Kocica na Smederevskom putu,Lestane,poceli su nesto da rade pre nedelju dana,jos uvek ovako stoji,nije mi jasno samo zasto su morali ovako da iskrive i da stave na ivicnjak,i bas do samog stuba iako su imali dovoljno mesta... :?:
Posle mesec ipo dana prosireno stajaliste,videcemo sta ce dalje biti.
f02qtj.jpg
 
A da su ivicnjake postvili ponovo i iybetonirali do njih razmisljanje nula i estetika i funkcjonalnost
 
Vrh