Šta je novo?

Стајалишта

Због чега на стајалиштима дуж Јурија Гагарина и даље пише на инфо таблама да на стајалиштима стаје Е1, а Е1 је укинут пре неколико месеци?

1000004849.jpg

Да ли је неко овој омладини објаснио/показао да је скроз десна трака возна?
Да ли ово спада под надлежност саобраћајне или комуналне полиције?

Spada u domen Svemirske policije i njihovih roditelja.

Nije takva samo omladina, baš juče neka gospođa čekala da pređe ulicu metar na kolovozu, a ja sam (u kolima) mogao da imam desno skretanje i da je pokupim.

Ako gledmao pravno, ovo je prekršaj iz ZoBS-a, tako da je nadležna Saobraćajna policija.

Pogledajte prilog 219703

Jedini gori od ove dece jeste sama osoba koja je smislila da se najfrekventnije stajalište na teritoriji mesne zajednice Belgrade Waterfront projketuje bez niše, to je valjda neki minimum minimuma za jedno novo naselje.

Pogledajte prilog 219703

Оно што сам видео већина 52, 511 који пролазе крај Галерије су офарбани у кљакаво плаво, па ноћу ти клинци неће приметити плави бус у налету и биће згажени, јер уз то депресивно ноћно небо плаво и возачи ће заспати за воланом, ако су уз то возачи пакистанци, шриланчани неки који кочнице не умеју да користе нормално, несрећа у најави.

Чуо сам да су фарбали и 50це, па као да окупиране градске власти фарбају само бусеве на 5... Оне који иду преко плавог моста и поред плавих река...
Нека се на томе и зауставе јер биће опет сви црвени овако или онако!

Auu, kakva slika na vesti o ukidanju stajališta u BZÐ

Sve što ne valja objedinjeno na jednoj slici.

IMG_4408.jpeg

Bolji primer ne bih našao ni da sam hteo

90% ljudi razume o čemu se radi (mislim na to da je click bait), pa opet velika većina njih klikće na ovakve stvari i redovan je konzument istih, nebitno koja je tematika.​

Auu, kakva slika na vesti o ukidanju stajališta u BZÐ

Sve što ne valja objedinjeno na jednoj slici.

Pogledajte prilog 220758

Bolji primer ne bih našao ni da sam hteo

Зато треба пратити само секретаријат тамо је увек најбоље објашњено и сад имају и друштвене мреже.

Šta bi tek bilo da nije najbolje objašnjeno na sajtu sekretarijata i da isti nema društvene mreže, kada moramo za neke stvari da ih mi graðani obaveštavamo da nisu unete ili su pogrešne.​
Тако је, нажлост у свим јавним службама има грешака. Добро је док их ико исправља. Нећемо да претерујемо да не ваља ништа и да је лоше.

Ispravljaju ih ljudi koji dobijaju plate iz budzeta na tim poslovima ili oni koji pune taj budzet?
У друштву које има култру, јавне службе треба да раде за грађање. Док грађани треба да их калупе и мењају, дају предлоге и исправљају онако како би то било најбоље прихватљиво за већину друштва. То што их ми плаћамо то стоји, али не треба они да зависе сами од себе и да све раде на своју руку.

не треба они да зависе сами од себе и да све раде на своју руку.
Onda ne rade dobro posao za koji su plaćeni kod privatnika za tako radjen posao se zna sta sleduje. Kada rade posao u koje spadaju i kontrole ne rade nista na svoju ruku vec rade posao za koji su placeni od zaposlenih u jkp, opstina do poslanika, vlade i predsednika svi su odgovorni za svoj delokrug rada i ako ne rade dobro moraju da snose odgovornost. Odgovornost dodatno je "otezana" iznosima koje primaju za taj posao oni i lica povezana sa njim i ne moze da imaju istu odgovornost predsednik i radnik čistoće.

Onda ne rade dobro posao za koji su plaćeni kod privatnika za tako radjen posao se zna sta sleduje. Kada rade posao u koje spadaju i kontrole ne rade nista na svoju ruku vec rade posao za koji su placeni od zaposlenih u jkp, opstina do poslanika, vlade i predsednika svi su odgovorni za svoj delokrug rada i ako ne rade dobro moraju da snose odgovornost. Odgovornost dodatno je "otezana" iznosima koje primaju za taj posao oni i lica povezana sa njim i ne moze da imaju istu odgovornost predsednik i radnik čistoće.
Општина или град су одговрни за јавне службе колико знам то је у њиховој надлежности. Влада евенутлано одборава буџет граду на примет итд.

Vrh