Vidim na stajalištu Omladinskih brigada 1 dodata linija 93.
Све хејтери, а да пусте линију рекли би нема на станицама како да знамо дал стаје ту...А линија и даље непостојећа.Лепо нема шта.
Неко ко се нађе први пут на стајалиштима будуће 93 помислио би што нема на инфо табли линије 93,где је уопште на инфо табли?То су требали лепо дан пред увођење линије да ставе линију на инфо табле,а не овако.Све хејтери, а да пусте линију рекли би нема на станицама како да знамо дал стаје ту...
Top, da sklapamo trasu malo po malo taman!Evo i na BK.
Pogledajte prilog 215625
Zato na skoro dodatim stajalištima linije 63 i dalje ne piše da ona tu i staje. Mislim na displeje, table su zamenili na neekranizovanim stajalištima.Све хејтери, а да пусте линију рекли би нема на станицама како да знамо дал стаје ту...
Зашто па неће нико чекати ту линију кад није уведена...Неко ко се нађе први пут на стајалиштима будуће 93 помислио би што нема на инфо табли линије 93,где је уопште на инфо табли?То су требали лепо дан пред увођење линије да ставе линију на инфо табле,а не овако.
Ето ту касне на 63, овде поранили и опет не ваљаZato na skoro dodatim stajalištima linije 63 i dalje ne piše da ona tu i staje. Mislim na displeje, table su zamenili na neekranizovanim stajalištima.
Na Trgu republike su pri zameni mesta stajanja 43 i 27 pogrešno zamenili te nalepnice (pa možda čak i stubove) te je nekadašnje stajalište #603 bilo za 27, sad staje tamo 43. Međutim tamo je "obeleženo" tako da obaveštava da 27 i dalje staje na #603 tamo, dok se pozivom na poruku ili odabiru istog stajališta to ne vidi. Znači 43 staje na #603, a ne 27.
Zato što je tako radila prethodna vlast.Gledam ove glomazne table i nije mi jasno zašto nisu mogli ekrane da integrišu u stajališta umesto da ovako blokiraju staze.
Trebali su stanicu još uvući imalo je prostora da se treća traka ne zaustavlja bezveze i tako kvari protok saobraćaja,već da tu bude dodatno isključenje tj izdvojeno autobusko stajaliste