Šta je novo?

Стајалишта

20241016_124953.jpg

Све хејтери, а да пусте линију рекли би нема на станицама како да знамо дал стаје ту...
Неко ко се нађе први пут на стајалиштима будуће 93 помислио би што нема на инфо табли линије 93,где је уопште на инфо табли?То су требали лепо дан пред увођење линије да ставе линију на инфо табле,а не овако.

Све хејтери, а да пусте линију рекли би нема на станицама како да знамо дал стаје ту...
Zato na skoro dodatim stajalištima linije 63 i dalje ne piše da ona tu i staje. Mislim na displeje, table su zamenili na neekranizovanim stajalištima.

Na Trgu republike su pri zameni mesta stajanja 43 i 27 pogrešno zamenili te nalepnice (pa možda čak i stubove) te je nekadašnje stajalište #603 bilo za 27, sad staje tamo 43. Međutim tamo je "obeleženo" tako da obaveštava da 27 i dalje staje na #603 tamo, dok se pozivom na poruku ili odabiru istog stajališta to ne vidi. Znači 43 staje na #603, a ne 27.

Неко ко се нађе први пут на стајалиштима будуће 93 помислио би што нема на инфо табли линије 93,где је уопште на инфо табли?То су требали лепо дан пред увођење линије да ставе линију на инфо табле,а не овако.
Зашто па неће нико чекати ту линију кад није уведена...

Zato na skoro dodatim stajalištima linije 63 i dalje ne piše da ona tu i staje. Mislim na displeje, table su zamenili na neekranizovanim stajalištima.

Na Trgu republike su pri zameni mesta stajanja 43 i 27 pogrešno zamenili te nalepnice (pa možda čak i stubove) te je nekadašnje stajalište #603 bilo za 27, sad staje tamo 43. Međutim tamo je "obeleženo" tako da obaveštava da 27 i dalje staje na #603 tamo, dok se pozivom na poruku ili odabiru istog stajališta to ne vidi. Znači 43 staje na #603, a ne 27.
Ето ту касне на 63, овде поранили и опет не ваља 😂

Samo hoću da kažem da su veoma neorganizovani i pokazuju svoje iskreno lice. Meni je, iskreno, svejedno, jer živim u Beogradu ceo svoj život i jasno uviđam promene. Međutim, takav propust je meni iskreno budalast, jer nije da je to nešto specijalno teško, nego ih nije bilo briga.

P. S. Slobodno koristi jedan post da odgovoriš svima, ne moraš za svaku repliku da stavljaš novi post.

Такође на Сава Центру и Мостару нису ажурирали табле након премештања главне станице

Gradske linije upisuju na table i pre nego što počnu da voze, ali zato prigradske mogu mesecima, pa i godinama da se ne upišu na tablu. Novi BAS na NBG, veliki broj prigradskih linija staje kod Sava Centra i na Mostaru, i nikom ne pada na pamet da to propisno obeleži. Takođe i linije koje sada staju na Sajmu i Adi Ciganliji.

Vrh