Šta je novo?

Стајалишта

Ono stajalište Mostar na bivšem AP-u nije bezbedno kada je gužva u saobraćaju, a prevoza nema.
Nemam pojma kako Mladenovčani izdržavaju čekajući nikad nedočekanu 493, ali ja sam nakon 20 minuta morao da napustim to groblje. Uvek sam imao sreću da mi 17/18/70 brzo naiđu pa možda do sada nisam morao da udišem CO2 u zavidnoj količini, ali ono je strašno.
U budućnosti treba napraviti analizu koliko je ljudi dobilo karcinom pluća čekajući 493, bez zrzanja, ili makar neka stanica za merenje kvalitet vauduha.

Brahhh 🤮🤢 koja grozota, i dalje mi je u grlu. 😷🤧😤
Beograd svakim danom postaje sve gori Grad za život.

Ono stajalište Mostar na bivšem AP-u nije bezbedno kada je gužva u saobraćaju, a prevoza nema.
Nemam pojma kako Mladenovčani izdržavaju čekajući nikad nedočekanu 493, ali ja sam nakon 20 minuta morao da napustim to groblje. Uvek sam imao sreću da mi 17/18/70 brzo naiđu pa možda do sada nisam morao da udišem CO2 u zavidnoj količini, ali ono je strašno.
U budućnosti treba napraviti analizu koliko je ljudi dobilo karcinom pluća čekajući 493, bez zrzanja, ili makar neka stanica za merenje kvalitet vauduha.

Brahhh 🤮🤢 koja grozota, i dalje mi je u grlu. 😷🤧😤
Beograd svakim danom postaje sve gori Grad za život.
Једном приликом сам чекао 17 у правцу ка НБГ-у свега 5 минута, уби ме ветар оно је језиво

Ovako se čeka autobus :ROFLMAO:

viber_image_2024-10-27_13-38-36-935.jpg

Znači ako sam dobro razumeo, sada će autobusi umesto jedne trake, imati dve za prestrojavanje? To jest, 65, 77 i Eko će imati tako. A ostali će umesto dve imati tri?

Које буџење, сад ће људи излазити из аутобуса право у блато жардуњера као у Булевару ослобођења у смеру ка Франшу код Храма. Грешка је што ће аутобуси који иду право у тунел изгубиги предност. Боље да су аутобусе који иду на окретницу скренули одмах са моста десно доле у Југ Богданову, и додали кружни ток на раскрсници са Краљице Наталије за окретање.

Vrh