Šta je novo?

Стајалишта

Stajalište kod vaznesenjske crkve pre nego sto busevi skrenu iz NF u KM piše stajalište nije u funkciji više info na ... neka adresa.co.rs

Pa više info stavi na displej... Tome služi... Kad već vidim da su duži tekst ispisali, tj. da je tehnički izvodljivo (bogu hvala) što ne bi celokupni info išao odmah tu...

Radi se stajalište "Toplana" na Vidikovcu, u smeru ka gradu. Zbog toga je privremeno izmešteno stajalište 50m napred, po sred parkinga. Neki vozači staju na privremenom stajalištu, a neki na onom redovnom koje je trenutno u radu. Ljudi ne znaju gde da stanu, trče levo - desno i mašu rukama zbog nezadovoljstva. Na obe pozicije se desilo da ljudi izvise. A obaveštenje da je stajalište izmešteno, i strelica ka istom, zalepljeno na banderu, i toliko je uočljivo da ćeš pre videti zalepljenu reklamu na banderi.​

Све су то небитни радови јер кретени се нису сетили да врате надстрешницу на станици #526 код Лидла коју су скинули због Гангулиног стуба која уопште није морала да се склања.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Screenshot_20230927-094305_YouTube.jpg

Ovo su skinuli ima 10 god i nece da vrate prave se blesavi niko nije nadležan satro

Uputio sam predlog da se na Zelenjaku posadi neko drugo drveće jer postojeća su ili suva ili imaju nerazvijenu krošnju.

Zanimljiv odgovor sam dobio od Zelenila

Одговор ЈКП "Зеленило Београд" у вези пределога садница на стајалишту Зелени венац: Поштовани,Обавештавамо Вас да наведена површина није у Програму редовног одржавања јавних зелених површина ЈКП „Зеленило-Београд“. За информације о томе ко је корисник/власник предметне површине и има право коришћења и обавезу одржавања исте, потребно је да извршите увид у базу података Републичког геодетског завода, Служба за катастар непокретности.Захваљујемо на разумевању

Kako bi im ja za takve odgovore lupom 20% od plate isto tako kod tc ucse ugašena zelena površina nije njihova
A mislim da imam čak negde fotke kad su popunjavali sadna mesta
A sa donje su zabetonirali zelene površine
Onu kod dm je deponija
Za odgovor nije nase nismo nadležni sve komunalne kuce bi mi bile sutra tu na licu mesta da podele nadležnost
Bagrovi neradnicki

Zelenilo me, siguran sam, namerno provocira. Prijavljujem im sve i svašta za šta su nadležni i odgovori su upravo takvi - ne zanima me, probajte negde drugde...

Pisao bih im ja ponovo zbog ovakvog odgovora jer nije moje da tražim ko je nadležan, ali mi je Beokom odgovorio da su prosledili dalje

Поштовани, Ваш предлог смо даље проследили Сек. за инспкецију, надзор и комуникацију, чији Вам одговор достављамо у наставку: Поштовани,Обавештавамо Вас да ће Ваша представка примљена дана 30.07.2024.године у 08.38 h заведена под бројем 1753 бити размотрена у складу са надлежностима комуналне инспекције Града Београда. О свим предузетим мерама бићете благовремено обавештени.

Prikazuju se već izvesno vreme. Pohvalno u svakom slučaju. E sad što je dosta to sporo postalo od kad se ne plaća usled velikih gužvi, pošto i dalje idu na sat vremena, bože moj. Na 56N stalno solo BMC, a često ljudi vise na vratima. Shvatam da ne može bilo koji bus da se istera na noćni, jer mora da se planira i pregled i smena nakon noćnih polazaka, al solo jednostavno nije za većinu noćnih linija. Džaba što ne plaćamo kad se vozimo kao sardine.

Nova stanica za autobuse jgp u blizini novog kineskog centra. Stajalište je tek postavljeno u jurija gagarina.

Stajaliste Geomasina na Batajnickom drumu u smeru ka gradu treba da ima malo uvucenu stanicu, i plus u oba smera da ima nadstresnicu jer tamo ne moze da se obidje zbog pune linije na Batajnickom drumu, a ima nekad putnika.Isto vazi i za stanicu Put za 13.maj u oba smera za nadstresnicu
Stajaliste Majke Jugovica i stanica Ciglana u oba smera i stanica Naselje Ekonomija u smeru ka gradu u Batajnici treba da imaju nadstresnicu,jer tu stvarno ima putnika.Pogotovo Majke Jugovica.
Zaboravio sam i na terminus Batajnica ŽS nadstresnica za linije 700 i 703, stanica Batajnica Ž.rampa u smeru ka gradu za linije 73,700,702,703(#1180)

Vrh