Busloverbk
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.11.2023.
- Pohvaljen
- 610
Ne verujem, jer Streli nisu stigla sva vozila. Ali se i ja nadam od ponedeljka.Мора да се ускоро уводи чим су ставили таблу,а ја се надам да ће од понедељка.
Ne verujem, jer Streli nisu stigla sva vozila. Ali se i ja nadam od ponedeljka.Мора да се ускоро уводи чим су ставили таблу,а ја се надам да ће од понедељка.
A šta bi za 112...nigde nema tabli na nju u Zemunu...ili se sprema neka druga varijanta???Мора да се ускоро уводи чим су ставили таблу,а ја се надам да ће од понедељка.
Solecar@
Za 63 si dobio potvrdu informacije tamo gde si pitao za izvor....
Pa to do Backe najbolje(okretnica 18 i 83)Још само да се скрати 85 негде у Земуну.
Из СЈП су рекли да се 85 неће скраћивати.Још само да се скрати 85 негде у Земуну.
Pa moze i da sluzi lupam do Saobracajne skole u Zemunu.Da rastereti 17,73,84 i potez 700 koji tu prolaziЗато што нису паметни. Сад је права прилика да се добије више полазака и уопште нема потребе да иде до Борче више након увођења 2 локала.
Nadamo se da ce 17ica tu okretatiMislim da će da prave okretnicu kod novog Lidla tamo gde je novo vojno naselje preko puta Nove Galenike,koliko znam predvidjena je okretnica tu...
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Imamo svi pravo na misljenjePa realno bi ako mene pitas tu najbolje bilo da okrecu 17 i 18,jednog dana,a da na Altinu produze 83....a onda iskoristiti okretnicu u Bačkoj za ,,prekookeanske linije iz Padinjaka,Ovče i Reve.....sve su to lepe želje moje znam....
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Za sve neverne tomeNe verujem, jer Streli nisu stigla sva vozila. Ali se i ja nadam od ponedeljka.