Šta je novo?

Стајалишта

Da li si video šta piše, koje linije staju i da li znaš šta se ovih dana dešava sa svima njima?

Pa ne bih kačio fotografiju od ko zna kad bez komentara. Sve tri su nastale u prethodnih nekoliko dana.

22 uredno pise da nailazi na Slaviji. Inače meni nije jasno kuda ova beskorisna linija 22A1 ide, po sajtu bi trebalo da ide pored Sumica pa kroz Vojislava Ilica do Cvetka, medjutim ja sam je 2x video da ide kroz Vojislava Ilica ispod Liona

Inače meni nije jasno kuda ova beskorisna linija 22A1 ide, po sajtu bi trebalo da ide pored Sumica pa kroz Vojislava Ilica do Cvetka, medjutim ja sam je 2x video da ide kroz Vojislava Ilica ispod Liona
Prvobitno je linija išla preko Grčića Milenka, a kasnije je prebačena da ide Kruševačkom i Ustaničkom. U kom smeru si je video da ide između Liona i Crvenog krsta?

22 uredno pise da nailazi na Slavij
U jednoj fotografiji prikazan sav besmisao ovog novog sistema.

Video sam 22 kako staje na stanicu Velimira Todorovića, smer prema Kruševačkoj/Medaku/Konjarniku/Uciteljskom naselju, i to je bilo u petak ja mislim

Možda su napravili da bude kružna linija Kruševačka - Grčića Milenka - Vojislava Ilića - Šumice - Ustanička - Kruševačka.

ja ne mogu da pojmim činjenicu da r**ardi ne mogu da poprave tablu kod sava centra, a bar od 1. juna stoji mrtva za ukras na sred stanice.

Вама је проблем Сава центар, а мени је проблем што немам тотем на својој најближој станици, а ставили су на претходну и наредну.

pa iskreno, pola nas sa novog beograda bi vam radije dalo taj totem nego da nam stoji na stanici I ne radi.

u čijoj su prefekturi ti totemi uopšte I ko je za njih odgovoran? stalno me pitaju kome da se žale a ja ne znam.

Послао сам мејл СЈП везано за први јутарњи полазак са Петловог брда линије 56 и нисам добио одговор већ другу недељу. Очигледно воле да се народ збуњује.

Делом трасе 53, лево у Ратка Митровића и лево у Јабланичку јер први полазак 52 са Церака је у 4:40. Нигде нису обележили наравно никад.

Послао сам мејл СЈП везано за први јутарњи полазак са Петловог брда линије 56 и нисам добио одговор већ другу недељу. Очигледно воле да се народ збуњује.
Da li si probao preko twittera servisnog centra? Ja sam tako dobio odgovor na neka pitanja na koja nisu hteli da mi odgovore iz SJP.

Делом трасе 53, лево у Ратка Митровића и лево у Јабланичку јер први полазак 52 са Церака је у 4:40. Нигде нису обележили наравно никад.
Znači faktički ide preko Ceraka u kontra smeru ka centru?

Само први јутарњи са Петловог брда у 4:00. Колико знам тако иде већ неких 20 година. Нисам пробао Твитер јер га не користим.

Тачна траса је од станице Лабудово брдо - Патријарха Јоаникија - Кнеза Вишеслава - Ратка Митровића - Јабланичка и даље редовно. Стаје на свим станицама.

To je taj čuveni trejdmark Beograda:

1000005843.jpg

Данас видим да се и даље приказује цртаћ на табли стајалишта Наде Димић према Батајници

Vrh