Upućen sam, mislio sam da je slika od ranije.Da li si video šta piše, koje linije staju i da li znaš šta se ovih dana dešava sa svima njima?
Prvobitno je linija išla preko Grčića Milenka, a kasnije je prebačena da ide Kruševačkom i Ustaničkom. U kom smeru si je video da ide između Liona i Crvenog krsta?Inače meni nije jasno kuda ova beskorisna linija 22A1 ide, po sajtu bi trebalo da ide pored Sumica pa kroz Vojislava Ilica do Cvetka, medjutim ja sam je 2x video da ide kroz Vojislava Ilica ispod Liona
U jednoj fotografiji prikazan sav besmisao ovog novog sistema.22 uredno pise da nailazi na Slavij
Da li si probao preko twittera servisnog centra? Ja sam tako dobio odgovor na neka pitanja na koja nisu hteli da mi odgovore iz SJP.Послао сам мејл СЈП везано за први јутарњи полазак са Петловог брда линије 56 и нисам добио одговор већ другу недељу. Очигледно воле да се народ збуњује.
Znači faktički ide preko Ceraka u kontra smeru ka centru?Делом трасе 53, лево у Ратка Митровића и лево у Јабланичку јер први полазак 52 са Церака је у 4:40. Нигде нису обележили наравно никад.
A ekran pokazuje prevoz koji nikad neće doci,nisu se setili da napišu tu obavestenje....
bolje i to nego ništa, jer se linije 700 ne videДанас видим да се и даље приказује цртаћ на табли стајалишта Наде Димић према Батајници