Šta je novo?

Стајалишта

20231221_174202.jpg


20231221_174250.jpg
 
Sistem možda ima dosta mogućnosti, al toliko je sve trenutno proizvoljno što se prikazanih informacija tiče. Mislim na stanice i minutažu. Podaci često nisu logični prosto. Vidljivost na suncu je prema do sad priloženom, takođe, vrlo upitna. Moglo je to i mnogo bolje. Masivne su isuviše za moj pojam, a postavljaju se i na apsolutno nebitna stajališta, koja su prosto izlazna, slabo prometna, odnosno nisu presedačka. S druge strane, izostavljena su mnoga vrlo prometna stajališta. Navodno će table postaviti na sva, al po meni nema potrebe za tim. Jedan od banalnih primera je stajalište u dnu Vojvode Micka Krstića. Apsolutno nepotrebno da tu stoji info tabla te vrste, pa onda okretnice. Postavi se red vožnje, a vozilo se uvek vidi. Posebna tabla na Vidikovcu samo za liniju 521, a u Kneževcu ne postoji još uvek ni jedna. Primetio sam da ih stavljaju tamo gde im je struja lako dostupna. Tolike table po okretnici Vidikovac a na Labudovom u smeru ka Petlovom brdu nema, a tu stoji svakog časa na desetine ljudi. Primera je mnogo, koji govore da se sve to radi bez reda i smisla, onako stihijski. A sve to košta, mislim sve nas.
 
Da li ste primetili da su kante postavljanje na skoro svakoj stanici tačno na mestu gde budu prednja vrata autobusa. Plus što je "obavezan" ulaz na prednja vrata.

stanica kanta 2.jpg

stanica kanta 1.jpg

E pa ja to prijavio, pa su rekli da će da pomere.

Поштовани, достављамо Вам одговор ЈКП "Градска чистоћа" у вези Ваше пријаве за ђубријере на стајалиштима: Поштовани,Даћемо налог екипама на терену да помере ђубријере на адекватно место.У наставку допуна претходног одговора, уз образложење да на местима где супостављени метални сетова за више отпада, исти се не могу померати.Срдачан поздрав,ИнфоцентарЈКП "Градска чистоћа"
 
На стајалишту на Аутокоманди где стају 493 и 465 у смеру ка Нишу дисплеј пар дана радио, више не ради.
 
Na stanici Dr. Velizara Kosanovića, u smeru ka Učiteljskom, na tabli stoji znak trole i to 21A...čemu to? Linija je čista autobuska, i da hoće da bude trolejbuska ne može, jer nema dovoljno trola.

Druga stvar, na busevima ponekad bude ispisano 21L...mogu li se dogovoriti sami između sebe 🤣
Aljkavi su žešće 😬
 
Скоро да сам заборавио да је 21 заправо тролејбуска линија, а не аутобуска
 
Valjda kad bus menja trolu treba da stoji 21T ako trola zameni bus onda 20A
Uskoro neće bude trola ...kako je krenulo
 
Vrh