Zezeljko
Advanced
- Učlanjen(a)
- 05.06.2012.
- Pohvaljen
- 9.948
Ja zivim za dan kada ce se sa ulica skloniti ovi prljavi, izgrafitirani sklepani kontejneri sa sve svojih pet frizidera, koje zovu kiosci.Na onaj istureni deo su premestili kiosk i kokice, a tako je i sa druge strane. Sada je trotoar ceo slobodan za pešake, što i nije loša ideja. Taman je tu i slivnik za vodu od zamrzivača
Pogledajte prilog 249393
haha bilo mi zanimljivo pa se malo prosetao Frankfurtom.U Evropi ovo ne postoji,
Da ali vidis da je ovo montazni objekat napravljen u regulacionoj liniji, dakle nije na trotoaru. U Becu su postojali Tabak Trafik ali su svi do jednog uklonjeni i prebaceni u male prazne lokale. 2 muve jednim udarcem.haha bilo mi zanimljivo pa se malo prosetao Frankfurtom.
Da tesko ih je naci ali naletoh na ovaj
Pogledajte prilog 249774
Taj frižider za sladoled će da za koji dan postave ispred trafike.Na onaj istureni deo su premestili kiosk i kokice, a tako je i sa druge strane. Sada je trotoar ceo slobodan za pešake, što i nije loša ideja. Taman je tu i slivnik za vodu od zamrzivača
Pogledajte prilog 249393
Samo da se sklone kiosci, privremeni montažni objekti i bilbordi, Beograd bi se znatno prolepšao.Ja zivim za dan kada ce se sa ulica skloniti ovi prljavi, izgrafitirani sklepani kontejneri sa sve svojih pet frizidera, koje zovu kiosci.
U Evropi ovo ne postoji, blokada pesackih zona da bi mogle da se kupe cigare na svakoj raskrsnici. Kioske u prazne lokale kojih toliko ima. Ulice bi nam progledale.