Šta je novo?

Славија - Краља Милана - Теразије

Biće ovde izlomljenih felni i zaglavljenih autobusa. Gangula pravi ulazna ostrva. Ono kad želiš da napraviš gužvu gde je nije bilo

IMG_2212.jpeg
IMG_2211.jpeg
IMG_2210.jpeg
IMG_2209.jpeg
IMG_2208.jpeg
IMG_2207.jpeg
IMG_2206.jpeg

Ja sam mislio da nema glupljeg KT od onog kod Trga Nikole Pašića, ali ovi su uspeli da me demantuju:

Kako oni tačno misle da zglobni autobus ovde namota?

1000011670.jpg

Da ne pričam o ovom unutrašnjem krugu, ja nisam siguran da ovde širi džip može da prođe, a kamoli nešto gabaritnije:

1000011671.jpg

Mozda se sećate i slavija je trebala da ima izdignuta ostrva i ivicnjake pa su od tog odustali
Brzo će 1 sept ako zavrse do tad bice veselo sa busevima tuda

Makar da puste polukruzno kod palate Albanija, to mi je najzalije

Или како се заобилази аутобус у квару или трола при паду мреже?

Ја не знам где су ови ретарди ово уопште видели да се ради? Ово ће све морати још на зиму да се скида.

Замишљам сцене са момцима оштрим на волану у касним сатима.

Ponovo sam prošao, i unutrašnji krug koji sam slikao je otprilike nekih 6-7 dužina mog stopala.

Ako ima nekog od forumaša da ode sa metrom i precizno izmeri, pošto oni čudo, šanse nema da ima normalnu širinu. Pogotovo što je i radijus ivičnjaka i KT jako čudan.

Čak i na kameri deluje jako tesno, a u realnosti je gore, jer je ugao jako čudan, kad se dolazi sa Trga.
1755462548021.png

Majko mila, kakvi degenerici.

Gledali one Youtube kanale koji govore o usporavanju saobraćaja u gradu. Samo što oni jelte govore o usporavanju u onim četvrtima gde su male do srednje guste stambene i poslovne zone, a gde se vozila zaleću i prave opasnost i buku. I onda debili uzmu pa na Terazije postave lavirinte i barikade, kao "da se uspori saobraćaj oko pešaka". Koji saobraćaj? Kojih pešaka? Onih koji su već u podzemlju ili prelaze na pešačkom koji je izdvojen?

Nemaju pojma šta rade, znaju da su nesposobni za mostove, tunele, metro... pa preslažu ivičnjake po gradu misleći da su svi glupi ko njihovi glasači pa da će time dobiti izbore i osigurati nastavak vlasti.

Kad se smeni ovo zlo, polupati i pobacati sve delove ovoga koji se učine kao višak, nepotrebno i opasno.

Koji kr**** je odobrio izgradnju ovog košmara?!

Evo ovde je dobro objašnjeno kako će da izgledaju dozvoljeni pravci. Od Slavije neće moći ka Balkanskoj to je definitivno....još kada zatvore okretanje kod Taxi stanice jedini način će biti ka KT na Trgu.

IMG_2223.jpeg

Vrh