Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.334
Kamo sreće da je tako jednostavno ali mislim da nije. Mislim da na forumu iza profila ima i dosta investitora, agenata za nekretnine ili prosto marketing agenata koji reklamiraju neke projekte. A uz to, ima i dosta ljudi koji nemaju takvih veza sa investitorom ili vlašću ali imaju komplekse od svog grada ili makar svog kraja, pa navijaju da se Beograd izgradi i napuni ljudima i betonom po svaku cenu, preko svake mere.Ne žive ali će živeti. Imam osećaj da ima puno botova kojima su obećani kvadrati.
Na stranu navijanje za neki konkretan projekat ili investitora, nego sam video neka imena sa podužim stažom ovde kako pišu da npr treba još da se grade velike zgrade po starim delovima grada jer "još uvek imaju previše vetra, previše vetrometine" i da "ima previše praznog neiskorišćenog prostora", čak i na desnoj obali Save, gde više nema gde igla da padne. Tako da mislim da pored onih koji su po službenim dužnostima ovde, mislim da ima i onih koji su prosto izgubili kompas ili su ih opseli kompleksi do te mere da ne mogu više ni racionalno da razmišljaju.
Na kraju krajeva, to se vidi i iz toga što par istih faca svaku drugu temu na forumu uspeju da pretvore u bilten i pamflet o komunizmu i kapitalizmu. A ako ne o tome, onda se propoveda o divnoći industrijalizacije društva i totalnog utilitarizma, bez marenja za bilo šta izvan toga. Neretko čak ne mareći ni za saobraćajnu i infrastrukturnu problematiku koje rastu sa populacijom i izgrađenošću.
Poslednja izmena: