Šta je novo?

Скверови и платои Београда / Skverovi i platoi Beograda

Простор некадашње НИС-ове пумпе, будући сквер Моме Капора

Kapor.jpg

Не знам какве везе видиковац има са скверовима, али хвала и николају и оном ко је моју стару замисао претворио у стварност !

Kako da se jos niko nije slikao i da nije bilo otvaranje vidikovca malo lici na strazarsku kucicu i malo nebezbjedno stepeniste

Meni dluje amaterski vrlo i poprilicno jadno.

Fino svidja mi se sto se skoro uvjek sjete da postave cesmu

Bas je fino ispalo, lep mali kutak. Klupice, drvece, cesme. Sve bas bas umereno i fino. :)

Осим овог транзиционог акрепа уместо старе лепе кућице која је ту стајала до скоро.

Nisam upoznat sa kucom, da nemas mozda fotku neku?

Homer Jay":16vt5tjy je napisao(la):
I ja ga uslikah danas:

Ово као да није Бг, зеленило је подигло радове на потпуно нови ниво :)

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Имам бољу негде, али ме мрзи да тражим..

Moracu da se prosetam i da pogledam. Da li postoji negde spisak urbanih dzepova i kutaka koje je zelenilo, odnosno grad uredio?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=382761#p382761:2aal90vy je napisao(la):
zoran_m » Pet Apr 22, 2016 11:09 pm[/url]":2aal90vy]Jos jedna slika sa sajta grada.
file.php

Ako je vec sajt grada izbacio tu sliku,mogli su bar da se pobrinu da se pre slikanja makar skinu oni crveni i plavi grafiti iza...ionako reklamiraju neku novu masinu za skidanje grafita,pa mu onda sve ovo nekako dodje kao antireklama.

Још једном да похвалим "Зеленило". Постају све бољи у уређењу урбаних џепова.

gde je ovo? sjajno je

edit: video sam pretgodne postove, izvinjavam se na suvisnom pitanju. i dalje je sjajno :pob:

Mora da je renoviran diskretno da ne vide ovi sa vlasti cim je ispao tako dobar :laugh:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=382749#p382749:n11mzopt je napisao(la):
Galeks » 22 Apr 2016 10:50 pm[/url]":n11mzopt]Nisam upoznat sa kucom, da nemas mozda fotku neku?

Kuca moze jos uvek da se vidi na bing mapi iz pticje perspektive.
Cini mi se da je vlasnik zgrade na uglu ogradio malo vise nego sto treba.

Није џеп, него мали трг, тргић или италијански, пјацета.Штета што нису сместили и један мали водоскок., дрво на средини тргића је требало поставити на један травнати тепих, а не бетонску писту.
Тополска и околне улице су биле ретко сачувана мала четврт кућа у класичним стиловима...али неколико њих је замењено вишеспратницама, а најновија са све балван авлијом је на месту куће која је била део те, сада неповратно нарушене целине.

Нови сквер у Војводе Драгомира

skver_1.jpg

skver_2.jpg

Vrh