Šta je novo?

Реконструкција Трга Републике

Počelo je zauzimanje prostora na trgu. Kako je krenulo, postaviće i pijacu. Nema, tvrdim da je ovde najveći problem narod. Konačno napraviš nešto što liči na trg i već je krenuo cirkus. Taman imaš PROSTOR, nešto gde ti ne smetaju prepreke, gde ti ne smetaju kafići, frižideri sa sladoledom i opet kreće seljana. Kakav bre prostor za navijače i kakva igrališta za decu? Imaju Nbgd za to. Navijače treba jedino u kavez pošto me svojim ponašanjem više podsećaju na majmune, a manje na ljude. Te pojave me uopšte ne zanimaju kao i ona dva komunistička mrtvaca koje u životu održavaju poreski obveznici Srbije. Nema, bolje da trg vrate u beton i da oslobode prostor. Nismo mi za bolje, očigledno.
 
Trg dušu dao da se uskoro organizuje gledanje utakmica košarkaša, sa akcentom na finale i proslavu :D
 
Na kraju nije ovo loše ispalo moglo je i bolje,trebalo je još dodati klupa za sedenje.Očigledno će na trgu biti mnogo manifestacija raznog sadržaja posebno za turiste.Treba samo onim orkestriranim napadima na trg na portalu N1 objasniti šta znači reč trg i kako to izgleda po evropskim gradovima. Znači očigledno je da će budući simbol Beograda biti Savski trg i da će tamo biti novi centar grada zbog blizine BNV
 



Ајмо даље.. идемо радимо!.. Стакленац је за депонију а не за главни трг !
 
Gledah par minuta kameru i naravno da je tačno već primećeno da će "donji" deo ka Staklencu biti van svih pešačkih tokova. Opet molim nadležne da tu postave navjeći broj tezgi oko Nove Godine i da to bude deo za promotivne aktivnosti.



Mislim da je mnogo bolje mesto za BUS stanicu na Trgu nego u uskom delu Kolarčeve zbog slobodnog prostora koji je drvećem odvojen od glavnog dela Trga i zbog mnogo bolje preglednosti (vidiš iz daljine koji autobusi stoje), plus što može da se sedi ispod drveća dok se čeka bus, plus što hlad tu već posle 14h (otprilike), plus što je mnogo prostranije, plus što je Kolarčeva već dovoljno prometna, plus pekare...
 
Једва чекам тај дан када ће ова креатура од Бастаћа да оде са власти... СГ у својој историји никада није имао горег председника општине...
 
malopre prodjoh Despota Stefana, Brace Jugovica, Decanska, tunel.
Vreme cekanja O minuta.
Vise od godinu dana haosa oko trga u vesicevoj i starbagovoj reziji. stvarno nam rade sta hoce i mi cutimo..
 
Pa cilj je da je čekanje 0 minuta?
Zlatno doba!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Dobro bre Zorane, čemu takav negativizam™ ?!
Zar nisi čuo da je Trg otvoren čak 55 dana pre roka?

I to uprkos sabotažama i opstrukcijama izvođenih od strane Đilasovsko-Bastaćevsko-Vatikanske sekte koja je mesecima sprečavale stotine vrednih i stručnih radnika na gradilištu da obave svoj posao.

Pedeset i pet dana pre roka grad Beograd je uspešno završio rekonstrukciju Trga Republike, rekao je Vesić i čestitao kompaniji trabag i Direkciji za gradskog gradjevinsko zemljište grada Beograda na odlično obavljenom poslu.

Zahvaljujem se gradjanima Beograda koji su imali strpljenja da sacekaju da završimo radove ali sada svi zajedno možemo da uživamo u divnom gradskom trgu. Zahvaljujem im se jer su izdržali torturu Dragana Đilasa, Vuka Jeremica i Boška Obradovica koji su sve ucinili prethodnih meseci da se rekonstrukcija Trga Republike nikada ne završi", rekao je Vesić.


C,c,c... Daš im najbolji trg u Evropi posle 400 dana i opet kukaju. Ništa vam bre ne valja...™ :D
 
file.php



[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IlMP_pkp8Eo[/youtube]

:violina: :bash:
 
tzoran1":2jviitxn je napisao(la):
malopre prodjoh Despota Stefana, Brace Jugovica, Decanska, tunel.
Vreme cekanja O minuta.
Vise od godinu dana haosa oko trga u vesicevoj i starbagovoj reziji. stvarno nam rade sta hoce i mi cutimo..
Ja sam prekjuče tu zaglavio jedno 20 minuta sigurno.

Kada se iz Francuske ide kolima ka Tunelu - da li i dalje ima onaj znak da može samo u određenom periodu da se produži ka Makedonskoj?
 
Evo par slika od jutros
68f5d32600215eb0b8a6cb60e3115dc7.jpg
a33a751a38f2aba8da4210b9f97d2d0c.jpg
72e292f7c0b2db1ae310e012e3f713e5.jpg


Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
 
Čekajte koliko sam ja razumeo, ovaj "neravni kamen" će samim svojim oblikom usporiti vozače koji hoće da voze velikim brzinama?

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Pa sad Bender da je bilo svaki dan po bar pedeset radnika koji nesto rade radovi bi trajali mnooooooooogo krace.
Most preko Save kod Obrenovca je zapocet 5. maja 2017 i spojen maja 2019. A posle svakog izlivenog segmenta moralo je da se ceka da beton veze pa tek onda nastavak.
Ovde su izgleda cekali da svaka ploca i kocka legne u pesak pa da nastave. Maaaaaaaaaa :blah: :bash:
 
Ono što najviše ruži ovaj prostor su bandere za rasvetu i kontaktna mreža za trolejbuse...
Sve ostalo je pristojno, uz ličnu ogradu da nisam automobilom prešao preko kocki, pa ne mogu da sudim...
 
Zorane, savršenstvo traži vremena! :D
Mislim ajre realno, šta misliš, zašto izgradnja 70 metara pasarele kod Beton hale traje 2 godine... :wink:
 
Иначе, не знам зашто су уредно цртали пешачке прелазе кад је цели трг зона успореног саобраћаја, односно на целом "коловозном" простору трга пешаци имају предност?!
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=655349#p655349:25gcwdqo je napisao(la):
Bender Rodriguez » Sat Aug 31, 2019 1:21 pm[/url]":25gcwdqo]Zorane, savršenstvo traži vremena! :D
Mislim ajre realno, šta misliš, zašto izgradnja 70 metara pasarele kod Beton hale traje 2 godine... :wink:
Odavno konstatovali da je to jedno od najtezih gradilista u Evropi. Sa jedne strane divlja reka Sava a sa druge Kalemegdanska litica. Pa jos ispod pasarele ponor od 5 metara.To je tako negostoljubiv teren i zahtevan projekat. Evo vec dve godine radnici Bauwesena (renomirana domaca firma iz Lazarevca) junacki grade milimetar po milimetar ove nevidjeno komplikovane strukture.
 
Blagi užas u centru grada. Kao seljak kad asfaltira dvorište.
 
Pre oko dva meseca,tek što su stavili ove kocke na kolovoz,rekao sam da će urolozi pripisivati kao terapiju za kamen u bubregu vožnju trolom preko trga 2x dnevno.Sad kad se provozah mogu da kažem da će ili menjati trasu trolama ili asfaltirati i kocke.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
 
danas me je sramota sto sam Beogradjanin zbog svih onih maloumnih politicara sto su se skupili danas i pravili vasar...i jedne i druge treba deportovati u pustimju Gobi i dovesti profesionalne politicare iz Danske


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Zna li se ime arhitekte cije je idejno resenje ovo ''ulepsavanje'' Trga Republike ?
 
Vrh