Šta je novo?

Реконструкција Трга Републике

Значи опет укидање трола због радова, због вађења коцки. Генијално. Циклус се затвара.

IMG_8248.jpeg

ctrl+c ctrl+v

Kaže lik ukidamo nepotrebne pešačke prelaze na svakih 15 metara u Vasinoj da povećamo protočnost saobraćaja da ljudi neometano mogu da dođu do Rajićeve garaže... Dovlači čovek saobraćaj u centar tako je! Genije! Neverovatno je koliko ovaj lik forsira automobilski saobraćaj...neće ni slučajno da se zaje*******e i da uradi nešto za javnimprevoz. Jok!
Могуће је да он уопште нема свест о томе. Он игра ватерполо као клинац, није ни до школе ишао. Вероватно вози од 18. године и мисли да је јавни превоз само нека социјална категорија за јаднике…

Шапић није могао да буде већи поклон опозицији, режим на једвите јаде и муљажу успео да оствари танку већину и поставио најнеспособнијег градоначелника и власт у историји овог града. Још кад склоне Савски мост на 5 година и сви ефекти аутомобилског урбанизма шуправе засијају у пуном сјају једини који могу да верују да је ова власт добра ће бити пензионери који не излазе из станова. Буквално свако други у овом граду ће на своје очи искусити распад града од стране владајуће коалиције

Не знам шта ће Ђилас морати да смисли да поклони победу Вучићу на следећим изборима, једино да поставља бомбе на гласачка места где СНС има најмању подршку како људи не би изашли да гласају против СНС
Ко зна шта ће се десити за три године. Они ће да споје сбе изборе, па ће почети велике теме. Опозиција у 16 колона… да не говоримо што су ови интензивирали лудовање по граду, и доста више штете начине у годину дана него раније.
Пада ми на памет као да хоће да казне грађане Београда што нису гласали за њих. Више се не крше ни рупе по граду, одржавају тротоари, чисти лишће и смеће ван Београда на води.

sapic-png.222805

Nema pojma šta radi.
Поред лудачког саобраћајног решења, и тај сат је тешка кичерица. Легао ни у Скопље 2014. И још се не уклапа ни најмање са тргом који у целости има савремену расвету…

Ako magarci već neće i ne smeju da se bave velikim i kompleksnim radovima, bolje da su uzeli da srede onaj raspali plato i parkić ispred Staklenca. Onaj koji služi kao divlji parking, izmetište za kerove i stecište za prosjake-smarače obližnje ""bašte"" palačinkarnice.

Mislim treba i sam Staklenac ukloniti nego kažem, ako i ne mogu ili ne smeju sad da se vataju u koštac sa time (znaju i oni da nisu dorasli tome) mogli su bar da srede prostor na drugoj strani trga. Ovako će da posadi taj glupi sat tu """za sastajanje""" na mestu na trgu gde ama baš NIKO ne voli da se sastaje. Neverovatno je koliko su glupi.

Sledeće što očekujem je da im se digne pa da posred platoa na trgu naprave dečije igralište. Firma naravno da bude ona Dačićeva, što ima monopol nad svim takvim javnim radovima.

Боље да озелене окретнице, нарочито ону код Бетон хале, паркове додатно да уреде, да унификују расвету, да уведу ред у улицама... Чак би им то позитивно утицало на рејтинг, за разлику од овога...

O, tako mi je drago da je neko iz "sekte" to javno priznao, pa makar to bilo iz potpuno ličnog animoziteta prema Vesiću. Ta svinjarija sa "ubrzavanjem" radova tako što je jeftini asfalt prosut po Trgu umesto betona, savršeno odgovara na pitanje kako je moglo da se desi ono što se desilo u Novom Sadu.

Njihova bahatost prevazilazi sve granice. Problemi sa prevozom u najavi, ukidanje trola, rekonstrukcija mreže za trolejbuse svake godine. Kakav bezobrazluk!

Ваљда је Вук Драшковић преименовао Трг републике у Трг слободе?

Vrh