Šta je novo?

Реконструкција Трга Републике

Iz predstavljenog, nemamo nikakav jasan uvid u to kako će da izgleda kružni tok. Da li je moguće da su zaista izneli ovaj dečiji fotošop kao 'render' koji predstavlja bitnu izmenu na glavnom trgu u celoj republici? ;)

Jadan taj dizajner koji je primoran da ovo sastavi verovatno za jednu noć.

Ovo je kako je Šapić rekao prvi projekat javnog preduzeća Projektni biro grada Beograda koje je osnovano u septembru ove godine:

A kako će tu trole i 31 da se vrte zna li se
Screenshot_20241215-163015_Samsung Internet.jpg

Ovaj sat izgleda hoće samo da li InSa zemun moze da napravi jedan
Da samo napomenm prethodni sat sa trga jos stoji u gradskom magacinu

A kako će tu trole i 31 da se vrte zna li se
S obzirom da na renderu nema nacrtanog kružnog kretanja, već samo skretanja Vasina - Kolarčeva, Kolarčeva - Makedonska i Makedonska - Vasina (u po jednom smeru!), možemo slobodno pretpostaviti da će 28 i 41 biti ukinute (40 vam je dovoljna!!!), a 29, 31 i E9 skraćene do Slavije. Samo EKO2 niko ne sme da dira i ona bi verovatno dobila alternativnu trasu u smeru B. Ako se nadate da je ovaj post sarkastičan, evo i ja se nadam.

Mene zanima koja je razlika između Projektnog biroa grada Beograda, Urbanističkog zavoda Beograd i Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda i šta je sledeće?

Evo ideja:
JP Kružni tokovi grada Beograda, JKP Beogradski sat, JP Mali metro, JKP Zavod za širenje bulevara...

Ne znam za razliku, ali sličnost je da svaka od njih ima direktora i administraciju.

Vrh