Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.365
Vasina će valjda imati jednu traku po pravcu. Ali to tek pošto se izmesti okretnica sa St. Trga. Tako je barem bila priča do skora.
spatiotecte":2mwemw95 je napisao(la):Ja i dalje ne kapiram da neko nalaze rekonstrukciju Trga Republike a da se to ne radi kad budu tuda proterali Metro.
Znaci uradice Trg i morace da iskopaju sve to ponovo kad budu radili metro.
Ne, ne-ne čitaš me i ne citiraš pažljivo, rekao sam-ko voli DIVLJINU da ide u planine. Priroda i divljina nisu isto, kao što ne može biti isto zelenilo u gradu i u "slobodnoj" prirodi i planini. Ma obožavam zelenilo, Glasu prirode, ne brini-jednom mi je drugarica iz gimnazije, kada smo prvi put prelazili preko Mosta na Adi i komentarisali onoliki beton, rekla nešto u fazonu-znam, svidja ti se kako most izgleda, ali bi ti na njega posadio neko drvo kakav si..xexe[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=539252#p539252:3k4jpzze je napisao(la):ГЛАС ПРИРОДЕ » Ned Maj 20, 2018 5:23 pm[/url]":3k4jpzze]Да стварно толико волиш природу како се представљаш, никада не би посегао за фразом тог типа, коме је до природе нек иде у планине. Жао ми је због тога, али тако изгледа.