Хаеул » Wed Dec 04, 2019 8:21 pm[/url]":1djuch0w]Србији је довољно снобова који свој народ посматрају са замишљених висина. Међу њима предњаче они који су мета ваше критике. Нема смисла да им се и ви придружујете у томе.
Неразумно је од просечног човека очекивати да зна то што сте Ви научили на факултету. Ето, мајци нашег колеге се допада идеја гондоле. Да ли то значи да је жена бу****? Варварин? Монструм? Или, просто, да не размишља о свему ономе што ми овде размишљамо, баш као што ни ми не размишљамо, и не знамо, (о) много тога што она зна? Није ли лепше просто јој објаснити зашто гондола није добра ствар, уместо што се од ње - и свих сличних - праве неки варвари које треба третирати као
Untermensch?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=685560#p685560:1djuch0w je napisao(la):
wk_ » 05 Дец 2019 03:51[/url]":1djuch0w]
A zaprepašćujuće je koliko ljudi nisu voljni da gledaju malo dalje od svojih problema i interesa. Primer: pričao sam sa nekim mlađim kolegama koji još uvek nemaju decu. Njima uopšte nije bilo jasno zašto ja smatram da bi trebalo da deca idu u školu samo pre podne i da zapravo odlazak u školu po smenama zapravo nije normalno. Osim možda u Pakistanu. Uopšte im nije bilo jasno o čemu pričam iako će i oni sami za koju godinu imati decu.
Да ли Ви сами гледате даље од својих сопствених проблема и интереса? Зар се никада нисте упитали зашто је уведена настава у сменама? Мислите ли да су сви који су око Вас, и који су били пре Вас, и*****, и да је тај вид школства уведен из неког хира?
Слажем се да је за децу, родитеље и учитеље повољније да се у школу иде пре подне, али то није поента.