Šta je novo?

Реконструкција Трга Републике

Upravo video video na instagramu, prijateljica snimila, nekom bušilicom ruše donje delove kandelabra oko oko spomenika Knezu Mihajlu.
Nadam se da samo agresivno izgleda način na koji ih restauriraju, i da ih neće sklanjati odatle :shock:

Izvol'te @direktor-e :)

Pogledajte prilog 1

p.s. Možda sam i dramantično reagovao, ali osećam da su ljudi hipersenzitivni, i strepe i burno reaguju, na sve što se tiče bilo kakvih radova, zbog hiperprodukcije otvaranja gradilišta, neproduktivnog procesa rada, i upitnog kvaliteta finalne izvedbe, čak i ako se nešto radi i na način na koji "treba".

На жалост, пројекат по коме раде је у старту предвидео њихово уклањање ...

Ровокопач са хидрауличним чекићем - танани инструмент српских рестауратора.

U toku je sistematsko uklanjanje simbola i obeležja grada zbog zamene i nametanja novih.

Go**** mali.

Po odluci zavoda za upropastavanje vracaju se oni skromni kao kad je otvoren spomenik ja se sve nado da si odustali trebaju neke novine da naduvaju zavod sa pitanjima ....
Hvala za fotke

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=616669#p616669:reiw30hl je napisao(la):
johnny_s » Pon Apr 15, 2019 5:53 pm[/url]":reiw30hl]Crnogorac. Čisto da se zna čiji diplomatski predstavnik je bahata st***.

Hvala za info.

Pa logicno, jer im je ambasada u Knez Mihailovoj, a nemaju odakle ni sa jedne strane da joj pridju kolima, pa me ni ne cudi sto su ovde ostavili vozilo, na najblizem punktu.

To nije naš problem nek nadju sebi neku vilu na Dedinju sa parkingom šta će im ambasada u poslovnoj zgradi u Knezu.

Meni žao ove rasvete oko spomenika, da su normalni pa da je upotrebe negde, verujem da će je završljačiti kao znakove na Topličinom. S obzirom da sada furaju kao moderno svuda, dobićemo verovatno nekakve reflektore primerenije naplatnoj rampi, ili cevi kao na Topličinom vencu.

Људи ја се бојим :shock: да ће на споменику Кнезу светла бити иста она ЛГБТ шарена дно расвета као на мосту на Ади на Авалском торњу на скупштини.. Славија фонтана.. Безистан.. :shok:

Buni me, sta to ima ovde da se gradi do oktobra/septembra?

Prizor deluje potpuno nadrealno, taman da sve ostane pesacka zona.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=617002#p617002:3t8cvg5n je napisao(la):
lepi » Sre Apr 17, 2019 1:27 am[/url]":3t8cvg5n]Buni me, sta to ima ovde da se gradi do oktobra/septembra?

Trg treba da se zavrsi, ali i asfalt sve do dom omladine pa i gore do pal. albanije. staklenica treba da se srusi, ali neznam dali ce ovo sada da urade. i nove cevi treba da se metnu ispod zemlje. ima naravno jos dosta da se radi

Staklenac je u planu da se ruši kao što je u planu da se proširi Bulevar u delu kroz MML.

Ima dosta da se uradi, ali to su sve stvari koje mogu i moraju brzo da se rade, tj, sa mnogo više radnika.

O obzirom da rade samo do 17h ( i ako je Vesic najavio da ce raditi do 23h) ne cudi me da ce da rade do septembra :bash:

Obustavljen postupak javne nabavke za trolejbusku kontaktnu mrezu ispred palate Albanija i od Cvijiceve preko Venizelisove, Gundulicevog venca i Zorza Klemansoa do Dunavske. Razlog je prestanak potrebe za kontaktnom mrezom ispred palate Albanija.

Neki link izvor nece valjda da ukinu trole skroz na skroz

Ne bih se bunio da trg ostane ovakav bez automobila, tiho je i pešaci dominiraju.

Inače, sada kada su uklonjene prepreke, vizuelno već izgleda znatno šire i veće, bolje se sagledavaju objekti i nekako imam utisak da će baš lepo da bude.

Slika na kojoj je spomenik sadrži i uklonjene stubove rasvete položene na palete, palo mi je na pamet da će ih restaurirati i vratiti na trg, ali ko zna, videćemo šta će biti.

Danas im je fokus bio u Makedonskoj.

Posmatrac":2292ljjd je napisao(la):
file.php

Je li moguće da su ovako iskrivili zgrade? Sve zeznu, šta god da rade. Ura!

Vrh