Bender Rodriguez » Pon Apr 15, 2019 6:13 pm[/url]":25ak6d53]Danas oko 14h za vreme kiše neka volina sa diplomatskim tablicama je ostavila BMW parkiran na privremenoj okretnici i time stvorila 30-minutni zastoj sve do bioskopa Zvezda, jer Solaris nije mogao da okrene a nije mogao ni nazad
Pogledajte prilog 5
Najpre je tu blejala jedna patrola Blackwatera u
Fiatu 500L, BG 1035 WT koja po onome što sam ja video, nije uradila apsolutno ništa
Pogledajte prilog 4
Oni su perfidno kidnuli a onda je posle par minuta stigla druga patrola koja je kao slikala i pisala prijavu dok su se đubretari snalazili da donesu kontejnere do kamiona
Pogledajte prilog 3
Pogledajte prilog 2
I dok gospoda u crnim uniformama piše prijavu, putnici, taksiji, GSP i dostavna vozila čekaju...
Pogledajte prilog 1
Nisam ostao da sačekam epilog ali koliko sam čuo usput, pozvan je pauk da odnese volovsku zapregu ali ne znam kad je i da li uopšte došao.
Kao što se može očekivati, prisutni ljudi su bili oduševljeni gestom ovog vola. Ipak, srećom po njega, svi su sve pasivniji, tako da on i kola nisu dobili ono što su zaslužili. A kaznu od komunalaca će verovatno da baci u prvu kantu jer mu se može...
P.S.
Interesantno je da novinari Deformera, ovaj Informera, koji su u stanju da pišu čak reportaže o klipovima sa mačkama na Youtubu, nisu ni reč napisali o ovom događaju koji je pogodio nekoliko stotina ljudi i trajao bar pola sata. Iako im se sve ovo dešavalo pod prozorom...
Blic s druge strane, je izvestio o tome.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/bahat ... sa/5zyjd9j