Šta je novo?

Реконструкција Трга Републике

Na Slaviji. Poenta je da te trolejbuse zamene jednog dana elektrobusevi.

Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk

Na Slaviji s tim sto je plan da te trolejbuse jednog dana zamene elektrobusevi. Onda ce sve biti lakse. Bez kontaktne mreze mozes da ih skrenes i obrnes gde hoces

Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk

28 i 40 da okrenu na Slaviji? Kakve veze one imaju sa Slavijom? 41 nekako i razumem, može da se skarabudži nekakva trasa.

Imamo temu o trolejbusima tako da predlažem da se tamo nastavi diskusija u vezi sa planiranim izmenama.

I napokon je sve razjasnjeno i dobilo savrseni smisao - na potpuno napustenom trgu je otkopan Crni Monolit savrsenog oblika i dimanzija i nepoznatog porekla. Simbol nezaustavljivog progresa, covekove zelje za napretkom, spoznajom i istrazivanjem..... povezujuci nase pretke koji su tu kostima lupkali i ceprkali unaokolo, preko Vitemberga i Turaka pa sve do savremenika - Strabaga. Definitivno - Journey to rebirth, mislim da tema moze da se zatvori.

Nemoj tako to je samo cityinfo tabla za turiste nije bilbord barem.

To je u osi sa Čika Ljubinom (rekao bih po popločavanju)?
Valjda neće to da ponove na centralnom delu.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Moglo je to blize kolarcevoj i u okviru stajalista da se stavi

Taj spomenik ima brata blizanca u Vasinoj.
c8c47f1109b58e7b5e328ab0365549e8.jpg

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Trenutno mi se uopšte ne sviđa ideja ovog Alma Quatro monolita usred ničega na Trgu, no videćemo kako će to da izgleda kada konačno sklone sve ograde.

Usku verziju tih turitičkih tabli sa mapama i smernicama kod Tehničkih fakulteta je neko razbio, a onda prelepio OTKUP LAPTOPOVA oglasima. Iskreno se bojim na šta će Trg da liči u roku od 2 dana kada i njega prelepe oglasima za otkup laptopova, afričku šljivu, nemačke aparate za merenje pritiska, nalepnicama 1 od 5 miliona i slikama Šešelja.
Da li zaista ništa ne može da se preduzme protiv tih ljudi? Čovek koji urniše autobuske stanice oglasima za otkup laptopova ostavlja svoj broj telefona na svakom, zar ne mogu da ga privedu ili kazne za uništavanje javne imovine? Ili bilo šta da učine? Samo njega kad bi uklonili grad bi izgledao 20 puta normalnije.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=611146#p611146:20p6jfbq je napisao(la):
Stefan BB » Ned Mar 24, 2019 1:17 pm[/url]":20p6jfbq]Nesto su raskopali na Terazijama...
Gde su raskopali na Terazijama?

Pogledajte prilog 1
Koliko vidim, jedino gde rade je ispred Albanije, a o tome pričamo od juče (pogledaj prethodnu stranicu):

Na to sam mislio. Prvo sam poslao i sliku pa se verovatno izbrisalo...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=611149#p611149:35nfbkv2 je napisao(la):
Myah » Ned Mar 24, 2019 1:27 pm[/url]":35nfbkv2]Usku verziju tih turitičkih tabli sa mapama i smernicama kod Tehničkih fakulteta je neko razbio, a onda prelepio OTKUP LAPTOPOVA oglasima. Iskreno se bojim na šta će Trg da liči u roku od 2 dana kada i njega prelepe oglasima za otkup laptopova, afričku šljivu, nemačke aparate za merenje pritiska, nalepnicama 1 od 5 miliona i slikama Šešelja.
Da li zaista ništa ne može da se preduzme protiv tih ljudi? Čovek koji urniše autobuske stanice oglasima za otkup laptopova ostavlja svoj broj telefona na svakom, zar ne mogu da ga privedu ili kazne za uništavanje javne imovine? Ili bilo šta da učine? Samo njega kad bi uklonili grad bi izgledao 20 puta normalnije.

Ja sam prijavio prosle god tog sto je lepio otkup lap topova komunalnoj policiji, uzeli mi podatke dali broj pod kojim su zaveli prijavu i nikad me vise nisu pozvali.

Komunalna može samo da kazni nekoga ako ga uhvati na delu kako lepi.

Po meni, ovde bi trebala da radi poreska inspekcija jer se tu verovatno vrši neka neprijavljena kupovina / otkup.

Ako je p**** inspektor pre par godina mogao da moli za pljeskavicu za bolesnu dete po isteku radnog vremena pa je dobio pljeskavicu, ali nije fiskalni račun pa zato napisao kaznu - evo im još jedan zicer.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=611130#p611130:1k3wewwa je napisao(la):
Tikvica » Ned Mar 24, 2019 2:29 pm[/url]":1k3wewwa]Taj spomenik ima brata blizanca u Vasinoj.
c8c47f1109b58e7b5e328ab0365549e8.jpg

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Da, ali ovaj mu je evil twin...

Ta tenkrad sa laptopovima urnise sve do skoro nisu dirali toteme nikako da se sretnu komunalci sa njima da uzmu mito ...i da se nista nedesi ...

Скоро сам на Зелењаку гледао свађу једног човека и брадатог чиче који лепи те огласе за лаптопове. Издрао се човек каже пријавићу те, цео град си зас**о дословно.

Tog lika što lepi za laptopove video sam 2-3 puta kako lepi, tako da komunalna itekako može da ga uhvati na delu ako hoće, na kraju krajeva imaju i kamere po celom gradu, on to ni ne radi noću ili skriveno već tokom dana pred ljudima. Klasičan primer besmisla postojanja komunalne policije.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=611012#p611012:25kvwbkm je napisao(la):
Vox91 » 23 Mar 2019 10:02 pm[/url]":25kvwbkm]Izvor: formarc.com
file.php
Zasto ne srusiti Narodni muzej i napraviti kopiju Ajfelovog toranja.
Srusiti Kalemegdan i napraviti egipatske piramide, tu bi moglo bas mnogo kineza da se zaposli.
Bugari i turisti iz Svilajnca bi bili odusevljeni.

Dosen cemu takav komentar to je jedno od rijesenja za palatu na konkusu neko se igro u fs malo moze i na mjestu miticeve rupe

dosen":1ewsdz7w je napisao(la):
Bugari i turisti iz Svilajnca bi bili odusevljeni.
U Svilajncu bar imaju Prirodnjački centar, koji zapravo i ima svrhu, za razliku od većine ovdašnjih bljuvotina.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Vrh