Šta je novo?

Редови вожње

Da nije Stele, i onoga ko stoji iza nje, svega ovoga ne bi ni bilo, apsolutno možeš u to biti siguran.
Ја сам апсолутно сигуран да људи на потезу 100, 600 и 700 имају бољи превоз и то је једино битно за оне који користе превоз. Гсп није имао капацитет (бар у стању у коме се сада налази исто због лоше политике) да држи све те потезе и још толико прометних линија које и сада држи, још сада добија и доста линија од приватника које су захтевне.

Ја сам апсолутно сигуран да људи на потезу 100, 600 и 700 имају бољи превоз и то је једино битно за оне који користе превоз. Гсп није имао капацитет (бар у стању у коме се сада налази исто због лоше политике) да држи све те потезе и још толико прометних линија које и сада држи, још сада добија и доста линија од приватника које су захтевне.
GSP: Imamo krševe koje šaljemo na potez 700.
Grad: Imamo odličnu ideju. Umesto da kupimo nove autobuse, daćemo pare privatnicima.
Građani poteza 700: Nije nas briga da li nas vozi GSP ili privatnik.

GSP: Imamo krševe koje šaljemo na potez 700.
Grad: Imamo odličnu ideju. Umesto da kupimo nove autobuse, daćemo pare privatnicima.
Građani poteza 700: Nije nas briga da li nas vozi GSP ili privatnik.
Новинари: ГСП одлучио да промени трасу на линији 105Л.

Од понедељка нови ред вожње на линији 501(Л). Уведени су поласци после 8 увече. Једина мана је што СЈП месецима држи погрешан ред вожње на свом сајту. Поласци у 45 иду са Петловог брда а из Кнежевца односно Кијева у 15 због школе, а они држе обрнуто. Не знам коме да пишем јер они мејлове неће да читају.

Надам се да ће Црчак да поштује ред вожње.

Piši im i na mail, a i preko Twitera na Prijavi problem. Meni su odgovorili na mail vezano za upit za liniju 93. A jedno vreme nisu uopšte odgovarali. To je bio onaj period kada je Vesića zamenio Šapić pa uzeo da presipa iz šupljeg u prazno i neko vreme nakon toga.​

Ću ću trejn 🥳🥳🥳

Screenshot_2024-10-16-20-34-22-092_buslogic.beogradplus.jpg

Smrt privatnicima.

P.S. Niko od vas se nije možda zapitao da nije bio zastoj gore, al ok.
Ja sam se vozio sa 37 od 9:08 do 16:08 i to se desava zato sto su ovih dana ogromne guzve kod skupstine, Kneza Milosa i na mostaru i dole kod Big Rakovice i tu se kasni uvek izmedju 15-35 min ...

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Промена полазака на приградским линијама 493 и 493К за Младеновац

У циљу побољшања квалитета превоза а у складу са захтевом Општине Младеновац, Секретаријат за јавни превоз је извршио измену редова вожње на линијама 493К Младеновац АС - Београд (Мостарска петља) - Младеновац АС и 493 Београд - Младеновац ( Аутопутем ).

Од 21.10.2024. године на линији 493К превоз ће се одвијати са укупно 63 поласка радним данима, 28 суботом и 17 недељом. Извршена је прерасподела полазака тако да је на линији 493 редуковано 37 полазака по смеру и пребачени на кружну линију 493К, такође су успостављена три нова поласка у 07:25, 10:25, 10:40 из Младеновца. Суботом је пребачено 16 полазака а недељом 12 полазака са линије 493 на линију 493К.

Према новом реду вожње на линији 493 превоз ће се обављати са укупно 105 полазака радним данима (55 из Младеновца + 50 из Београда), 58 полазака суботом (31 из Младеновца + 27 из Београда) и 49 полазака недељом (27 из Младеновца + 22 из Београда).

493: https://bgprevoz.rs/linije/red-voznje/linija/60260/prikaz
493K: https://bgprevoz.rs/linije/red-voznje/linija/62336/prikaz

Baš da vidim 8-9 polazaka u sat vremena a da ne budu konvoj.

Vrh